Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Εκτιμήσεις από Π&Κ για μεγέθη τριμήνου

Αύξηση 6% στον κύκλο εργασιών και κέρδη προ φόρων ύψους 11,8 εκατ. ευρώ, από 21,5 εκατ. ευρώ πέρυσι, εκτιμά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ ότι θα εμφανίσει ο όμιλος της ΕΧΑΕ για το πρώτο τρίμηνο του 2005, ενώ επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”equalweight” για τη μετοχή της εταιρίας.

ΕΧΑΕ: Εκτιμήσεις από Π&Κ για μεγέθη τριμήνου
Αύξηση 6% στον κύκλο εργασιών και κέρδη προ φόρων ύψους 11,8 εκατ. ευρώ, από 21,5 εκατ. ευρώ πέρυσι, εκτιμά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ ότι θα εμφανίσει ο όμιλος της ΕΧΑΕ για το πρώτο τρίμηνο του 2005.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως τα κέρδη προ φόρων δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα σε σχέση με τα περυσινά, καθώς η ΕΧΑΕ στο περυσινό πρώτο τρίμηνο είχε καταγράψει 10 εκατ. ευρώ από κέρδη αξιόγραφων που προέκυψαν από το μετοχικό της χαρτοφυλάκιο, το οποίο και πούλησε τον Νοέμβριο του 2004.

Η ΕΧΑΕ θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2005 αύριο, 1 Ιουνίου, με βάση τα ΔΛΠ, ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσει τηλεδιάσκεψη.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή στην καθημερινή της ενημέρωση με ημερομηνία 31 Μαΐου, όπου επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”equalweight” για τη μετοχή της εταιρίας, ο κύκλος εργασιών της ΕΧΑΕ αναμένεται να ανέλθει στα 19 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του 2005.

Η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ εξηγεί πως η εκτίμησή της βασίζεται σε μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών ύψους 212,1 εκατ. ευρώ για το τρίμηνο.

Τα συνολικά κόστη, σύμφωνα με τις προβλέψεις της χρηματιστηριακής, αναμένεται να διαμορφωθούν στα 7 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 6% σε σχέση με πέρυσι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v