Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: Τιμές-στόχοι, συστάσεις για Γερμανό, Intralot

Στα αποτελέσματα α΄ τριμήνου του Γερμανού αλλά και σε πιθανές εξελίξεις αναφορικά με το ”Πάμε Στοίχημα” και την Intralot αναφέρεται η UBS σε αντίστοιχες εκθέσεις για τις δύο εισηγμένες, διατηρώντας αμετάβλητες τιμές-στόχους και συστάσεις.

UBS: Τιμές-στόχοι, συστάσεις για Γερμανό, Intralot
Στα αποτελέσματα α΄ τριμήνου του Γερμανού αλλά και σε πιθανές εξελίξεις αναφορικά με το ”Πάμε Στοίχημα” και την Intralot αναφέρεται η UBS σε αντίστοιχες εκθέσεις για τις δύο εισηγμένες.

Αναλυτικότερα ο διεθνής οίκος διατηρεί την τιμή-στόχο των 29 ευρώ για τη μετοχή του Γερμανού και τη σύσταση ”Buy 2”, ενώ χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της εταιρίας ως θετικά.

Στις διεθνείς δραστηριότητες του Γερμανού αναλογεί ποσοστό 25% των συνολικών πωλήσεων α΄ τριμήνου 2005, επισημαίνει η χρηματιστηριακή, προβλέποντας παράλληλα καθαρά κέρδη 2005 ύψους 62 εκατ. ευρώ.

Για τη μετοχή της Intralot η UBS διατηρεί την τιμή-στόχο των 33,3 ευρώ και τη σύσταση ”Buy 2”.

O διεθνής οίκος αναφέρεται σε δημοσίευμα εφημερίδας στο οποίο υποστηρίζεται ότι ο ΟΠΑΠ και η Intralot συμφώνησαν από κοινού να επιστρέφουν ποσοστό 65 - 70% των κερδών στους παίκτες του ”Πάμε Στοίχημα”, έναντι 60% προηγουμένως.

Η UBS εκτιμά ότι μια αύξηση των επιστρεφόμενων κερδών θα ενισχύσει κατά 13,2% τα προ φόρων κέρδη 2005 της εισηγμένης, στα 17 εκ. ευρώ, υπό τον όρο ότι οι αμοιβές που λαμβάνει η Intralot, ως ποσοστό των πωλήσεων, δεν θα μεταβληθούν

Για το 2005 τα καθαρά κέρδη 2005 της Intralot εκτιμάται ότι θα ανέλθούν στα 82 εκατ. ευρώ και τα έσοδα στα 413 εκ. ευρώ.

Η μετοχή του Γερμανού ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 30ης Μαΐου στα 24,8 ευρώ, ενώ η μετοχή της Intralot στα 26,02 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v