Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Οι εκτιμήσεις 6 ΑΧΕ για κέρδη τριμήνου

Αύξηση της τάξης του 16,3% - 28% εκτιμούν οι Alpha Finance, Marfin, Π&Κ, Proton, Εγνατία και Eurobank ότι θα παρουσιάσουν τα καθαρά κέρδη του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στο πρώτο τρίμηνο, με βάση τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα. Αύξηση 22% προβλέπουν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις.

Πειραιώς: Οι εκτιμήσεις 6 ΑΧΕ για κέρδη τριμήνου
Αύξηση της τάξης του 16,3% - 28% εκτιμούν οι Alpha Finance, Marfin, Π&Κ, Proton, Εγνατία και Eurobank ότι θα παρουσιάσουν τα καθαρά κέρδη του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στο πρώτο τρίμηνο, διαμορφούμενα στα 40,6 εκατ. ευρώ – 45 εκατ. ευρώ, με βάση τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα.

Δημοσκόπηση του πρακτορείου Bloomberg προβλέπει πάντως ότι τα καθαρά κέρδη του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς θα ενισχυθούν κατά 22%, διαμορφούμενα στα 42,6 εκατ. ευρώ (με βάση τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα).

Η Τράπεζα Πειραιώς θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2005 (με βάση τα ΔΛΠ) σήμερα, 26 Μαΐου, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

H Alpha Finance προβλέπει ότι τα καθαρά κέρδη του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στο τρίμηνο θα ενισχυθούν κατά 20%, διαμορφούμενα στα 41,8 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα να παρουσιάζουν αύξηση 13% στα 187 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, η Marfin Analysis αναμένει αύξηση 22,8% στα καθαρά κέρδη του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, τα οποία και εκτιμά πως θα διαμορφωθούν στα 43 εκατ. ευρώ (με βάση τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα).

Επιπλέον, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ εκτιμά πως τα καθαρά κέρδη του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς θα παρουσιάσουν αύξηση 28% στο τρίμηνο, καθώς προβλέπει ότι θα ανέλθουν στα 45 εκατ. ευρώ.

Κατά 21,2%, στα 42,4 εκατ. ευρώ, προβλέπει η Proton Securities πως θα ενισχυθούν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Τράπεζας στο τρίμηνο, καταρτισμένα με βάση τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα.

Αύξηση 24,8% προβλέπει η Εγνατία Finance ότι θα εμφανίσουν τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς στο πρώτο τρίμηνο, διαμορφούμενα στα 43,7 εκατ. ευρώ (με βάση τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα).

Από την πλευρά της η Eurobank Securities σημειώνει πως με βάση τις δικές της εκτιμήσεις τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Τράπεζας θα ενισχυθούν κατά 16,3%, στα 40,6 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v