Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Πλησιάζει η ημέρα των αποφάσεων, λέει η CSFB

Στην επικείμενη γενική συνέλευση του ΟΠΑΠ και στις τυχόν πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η διοίκησή του αναφέρεται η CSFB στο πρωινό της report (26/5/2005). ”Ακόμα και αν η διοίκηση απογοητεύσει, οι επενδυτές έχουν πάντα το μέρισμα για τη χρήση του 2004”, αναφέρει ο οίκος.

ΟΠΑΠ: Πλησιάζει η ημέρα των αποφάσεων, λέει η CSFB
Στην επικείμενη γενική συνέλευση του ΟΠΑΠ και στις τυχόν πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η διοίκησή του αναφέρεται η CSFB στο πρωινό της report (26/5/2005).

Σύμφωνα με τον οίκο, ο κ. Νειάδας αναμένεται να είναι σε θέση να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για πέντε ”πρωτοβουλίες”: Ανάπτυξη του ”Πάμε Στοίχημα”, βελτίωση των επιδόσεων του KINO μέσω τροποποιήσεων στο ωράριο λειτουργίας και στοχευμένου marketing, βελτίωση του δικτύου των πρακτόρων, ένταση της ”μάχης” κατά του παράνομου τζόγου και αποφάσεις για τη σχεδιαζόμενη μορφή του Bingo.

Ορισμένα από τα θέματα-καταλύτες εξαρτώνται από τη διοίκηση, αναφέρει η CSFB, και ”θα απογοητευτούμε εάν δεν παρουσιαστούν σχέδια για την αξιοποίησή τους”. Ως τέτοια επισημαίνει την αύξηση των ωρών διεξαγωγής του KINO, τη βελτίωση του δικτύου των πρακτόρων και τις αποφάσεις για το Bingo.

Ακόμα όμως κι αν η διοίκηση απογοητεύσει, επισημαίνει η CSFB, ”οι επενδυτές έχουν πάντα το μέρισμα για τη χρήση του 2004 (0,93%)”.

Εξάλλου, σημαντικό για τον Οργανισμό χαρακτηρίζει ο οίκος το κατά πόσον η κυβέρνηση θα επιτρέψει το στοιχηματισμό σε ελληνικά παιχνίδια.

Η τιμή-στόχος για τον ΟΠΑΠ είναι στα 21,50 ευρώ και η σύσταση ”outperform”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v