Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: ”Στροφή προς τους ταύρους”

Στους ταύρους (Bulls) παρά στις αρκούδες (Bears) ”στοιχηματίζει” η Π&Κ Χρηματιστηριακή, όπως αναφέρει στο εβδομαδιαίο report της με ημερομηνία 25 Μαίου. Τα 8 top picks της χρηματιστηριακής.

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: ”Στροφή προς τους ταύρους”
Στους ταύρους (Bulls) παρά στις αρκούδες (Bears) ”στοιχηματίζει” η Π&Κ Χρηματιστηριακή, όπως αναφέρει στο εβδομαδιαίο report της με ημερομηνία 25 Μαίου.

Τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της EFG Eurobank αλλά και ο μηδενικός αντίκτυπος των ΔΛΠ στα μεγέθη ορισμένων εισηγμένων συνηγορούν υπέρ των ταύρων, επισημαίνει η χρηματιστηριακή.

Ωστόσο οι αργόσυρτες εξελίξεις στο θέμα της επίλυσης του ασφαλιστικού των τραπεζών και της εθελουσίας εξόδου του ΟΤΕ, ”ενισχύει” τις αρκούδες, τονίζουν οι αναλυτές της Π&Κ.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή αναφέρεται στην αύξηση της τιμής-στόχου για τις μετοχές της Jumbo και της 3Ε. Ειδικότερα η Π&Κ αύξησε στα 9,2 ευρώ την τιμή για την πρώτη και στα 23 ευρώ την τιμή για την 3Ε, ενώ η σύσταση παραμένει ”Overweight” και για τους δύο τίτλους.

Στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιό της η χρηματιστηριακή διατηρεί την έκθεσή 65% σε μετοχές, εν των οποίων το ήμισυ, ήτοι ποσοστό 32,5%, αποτελείται από ευρωπαϊκούς τίτλους.

Τα top picks της Π&Κ περιλαμβάνουν τις εξής 8 μετοχές: Εθνική Τράπεζα (τιμή-στόχος 34 ευρώ), Alpha (27,5 ευρώ), Eurobank (29 ευρώ), ΟΤΕ (16,5 ευρώ), Τιτάν (32 ευρώ), Γερμανός (27,5 ευρώ), Folli Follie (28 ευρώ) και Intralot (27 ευρώ).

Οι παραπάνω 8 τίτλοι συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στην ”Overweight list” της χρηματιστηριακής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v