Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης: Αύξηση 20,8% στα κέρδη ”βλέπει” η HSBC

Αύξηση 20,8% στα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας εκτιμά η HSBC πως θα εμφανίσει ο όμιλος Μαΐλλη στο πρώτο τρίμηνο του 2005, διαμορφούμενα στα 7,5 εκατ. ευρώ, από 6,2 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Μαΐλλης: Αύξηση 20,8% στα κέρδη ”βλέπει” η HSBC
Αύξηση 20,8% στα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας εκτιμά η HSBC πως θα εμφανίσει ο όμιλος Μαΐλλη στο πρώτο τρίμηνο του 2005, διαμορφούμενα στα 7,5 εκατ. ευρώ (με βάση τα ΔΛΠ), από 6,2 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Ο όμιλος Μαΐλλη θα ανακοινώσει τα οικονομικά μεγέθη πρώτου τριμήνου (με βάση τα ΔΛΠ) στις 30 Μαΐου μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Η HSBC σημειώνει πως τα μεγέθη δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα, καθώς τα αντίστοιχα περυσινά είχαν καταρτιστεί σύμφωνα με τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα.

Για τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών της Μαΐλλη, η χρηματιστηριακή προβλέπει αύξηση 9,4%, καθώς τον τοποθετεί στα 93,3 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 83,3 εκατ. ευρώ πέρυσι, χαμηλότερα από τις προβλέψεις της διοίκησης για άνοδο 12%, αντανακλώντας επιβράδυνση στη ζήτηση, κυρίως στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια των πρώτων δυο μηνών του έτους.

Ωστόσο, η HSBC επισημαίνει πως η ζήτηση ανέκαμψε τον Μάρτιο, συμπληρώνοντας πως αναμένει ότι ο υψηλού περιθωρίου κλάδος των μηχανημάτων θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τον κύκλο εργασιών του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v