Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3E:Νέα τιμή-στόχος τα 19,2 ευρώ από Citigroup(upd)

Νέα τιμή-στόχο τα 19,2 (από 18) ευρώ έθεσε η Citigroup για την Coca Cola 3E, διατηρώντας τη σύσταση ”πώληση” και εκφράζοντας την αισιοδοξία της για τις επιχειρήσεις στην Ιταλία. Στο ίδιο κλίμα και το σχόλιο της CSFB, η οποία διατηρεί τη σύσταση ”outperform”.

3E:Νέα τιμή-στόχος τα 19,2 ευρώ από Citigroup(upd)
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Coca Cola 3E (στα 19,2 από 18 ευρώ) προχώρησε η Citigroup (23/5/2005), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”πώληση”, καθώς κρίνει ότι οι μετοχές εξακολουθούν να είναι ακριβές στο επίπεδο των 21,68 ευρώ, όπου έκλεισε η μετοχή εχθές.

Αισιόδοξος εμφανίζεται ο οίκος για τις μελλοντικές επιδόσεις της Coca Cola 3Ε στην Ιταλία, κατόπιν της επίσκεψης που διοργάνωσε η εταιρία για αναλυτές και επενδυτές στις δραστηριότητές της στην Ιταλία στο διάστημα 15-17 Μαΐου.

Εξάλλου, στην 3Ε αναφέρεται και το πρωινό report της CSFB με την ίδια αφορμή. Η CSFB διατηρεί τη σύσταση ”outperform” με τιμή-στόχο τα 22,50 ευρώ, επισημαίνοντας ότι κατά την άποψή της η εταιρία ”εγκυμονεί” υψηλής ποιότητας ρυθμούς ανάπτυξης.

Όπως προέκυψε από την επίσκεψη στην Ιταλία, αναφέρει η CSFB, η 3E έχει ξεκάθαρη στόχευση τη μεγιστοποίηση των ευκαιριών κέρδους τόσο μέσω όγκων όσο και μέσω αξίας. ”Πιστεύουμε πως το ανώτερο επίπεδο ανάπτυξης της εταιρίας είναι διατηρήσιμο”, αναφέρει η CSFB, ενώ χαρακτηρίζει ρεαλιστικούς τους μεσοπρόθεσμους στόχους της διοίκησης για αύξηση των EBIT κατά 11-13%.

Η διοίκηση εξακολουθεί να επιδεικνύει ισχυρές λειτουργικές επιδόσεις καθώς και στρατηγική που προσδίδει αξία, καταλήγει ο οίκος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v