Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha:Σταθεροποιητικές οι ενδείξεις,λέει η Fortius

Τεχνικές ενδείξεις για σταθεροποίηση της Alpha Bank εντοπίζει η Fortius Finance. Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, ανοδική διάσπαση των 22,18 ευρώ θα φέρει τη μετοχή προς τα 22,56 ευρώ, ενώ καθοδική προς τα 20,3 ευρώ.

Alpha:Σταθεροποιητικές οι ενδείξεις,λέει η Fortius
Σταθεροποιητικό χαρακτηρίζει το ηµερήσιο διάγραµµα τιµών της Alpha Bank η Fortius Finance, καθώς στις τελευταίες πραγµατοποιεί συνεδριάσεις µικρές παλινδροµικές κινήσεις µεταξύ των 21,34 και των 22,16 ευρώ.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, στη χθεσινή συνεδρίαση, παρά την εισαγωγή προς διαπραγµάτευση των νέων µετοχών που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου µε διανοµή δωρεάν µετοχών σε αναλογία 2 νέες για κάθε 10 παλαιές, ο τίτλος της ALPHA BANK έκλεισε µε κέρδη της τάξεως του 1,76%, στα 21.96 ευρώ, πραγµατοποιώντας όγκο 712.900 τεµαχίων σε διακύµανση 2,04%.

”Ουδέτεροι παραµένουµε ως προς τη µετοχή αν και οι περισσότεροι τεχνικοί δείκτες έχουν ”αγοράσει” σε υψηλότερα επίπεδα”. Η ουδετερότητά της Fortius οφείλεται στην παραµονή της µετοχής σε επίπεδο κλεισίµατος κάτω από τον σηµαντικό µεσοπρόθεσµο απλό κινητό µέσο των 100 ηµερών, ο οποίος σύµφωνα µε το χθεσινό κλείσιµο λαµβάνει τιµή στα 22,18 ευρώ.

Έτσι λοιπόν πιθανή ανοδική διάσπαση του εν λόγω κινητού µε αυξηµένο όγκο συναλλαγών θα ωθήσει τη µετοχή πάνω από την αντίσταση των 22,56 ευρώ βάζοντας ως τιµή στόχο την περιοχή των 23,20 ευρώ. Στην αντίθετη όµως περίπτωση, η παρατεινόµενη περίοδος σταθεροποίησης µεταξύ των 21,34 µε 22,16 ευρώ µπορεί να οδηγήσει σε καθοδική διάσπαση του επιπέδου ταλάντωσης φέρνοντας τη µετοχή στα 20,3 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v