Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Τιμή-στόχος τα 9,10 ευρώ από Eurocorp

Την τιμή-στόχο των 9,10 ευρώ και τη σύσταση ”αγορά” επαναδιατυπώνει η Eurocorp για τη μετοχή των ΕΛΠΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 23 Μαΐου και τίτλο ”Όταν ο κοιμισμένος ξυπνάει”, όπου εκτιμά πως τα ΕΛΠΕ αποτελούν μια ”ελκυστική” περίπτωση.

ΕΛΠΕ: Τιμή-στόχος τα 9,10 ευρώ από Eurocorp
Την τιμή-στόχο των 9,10 ευρώ και τη σύσταση ”αγορά” επαναδιατυπώνει η Eurocorp για τη μετοχή των ΕΛΠΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 23 Μαΐου και τίτλο ”Όταν ο κοιμισμένος ξυπνάει”.

Η μετοχή των ΕΛΠΕ έκλεισε την Παρασκευή 20 Μαΐου στα 7,82 ευρώ.

Η Eurocorp αναφέρει πως τα ΕΛΠΕ είχαν μείνει στο παρελθόν στο περιθώριο, επισημαίνοντας πως μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα διοίκηση πέρυσι, φαίνεται πλέον ότι ο όμιλος βρίσκεται σε τροχιά θεμελιώδους ανάπτυξης.

Κατ’ αρχάς τα ΕΛΠΕ στοχεύουν στην κατασκευή μιας μονάδας υδρογονοπυρόλησης, ενώ παράλληλα στοχεύει στην ενδυνάμωση της παρουσίας της στα Βαλκάνια, συμπληρώνει η Eurocorp.

Επισημαίνει παράλληλα πως η αναδιάρθρωση που αναμένεται να υλοποιήσουν τα ΕΛΠΕ και η δυνατότητά τους να εκπλήξουν θετικά όσον αφορά στις αποδόσεις των μετόχων, καθιστούν τη μετοχή τους μια ”ελκυστική” περίπτωση.

Εξάλλου, η Eurocorp εκτιμά πως τα κέρδη ανά μετοχή των ΕΛΠΕ αναμένεται να παρουσιάσουν μέση ετήσια αύξηση της τάξης του 16% την περίοδο 2004-2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v