Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Τεχνικές ενδείξεις ανόδου του FTSE 20

Διαθέσεις για κίνηση υπεράνω των 1.620 μονάδων δείχνει σύμφωνα με τη Fortius Finance ο δείκτης FTSE 20. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι διάσπαση του εν λόγω επιπέδου πιθανόν θα φέρει το δείκτη προς την επόμενη αντίσταση των 1.653 μονάδων. ”Ελπίδες” ανόδου διακρίνει και η Beta.

Fortius: Τεχνικές ενδείξεις ανόδου του FTSE 20
Διαθέσεις για κίνηση υπεράνω των 1.620 μονάδων δείχνει σύμφωνα με τη Fortius Finance ο δείκτης FTSE 20.

”Πιθανή ανοδική διάσπαση µε αυξηµένη αξία συναλλαγών του εν λόγω

επιπέδου θα ωθήσει το δείκτη προς την επόµενη αντίσταση των 1.653 µονάδων διασπώντας ενδιαµέσως και τον µεσοπρόθεσµο απλό κινητό µέσο των 100 ηµερών, ο οποίος λαµβάνει τιµές στην περιοχή των 1.633 µονάδων”, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Ο δείκτης ολοκλήρωσε την εβδομάδα με σηµαντικά κέρδη της τάξεως του 1,34%, στις 1616.77 µονάδες, πραγµατοποιώντας συνολικό όγκο συναλλαγών 7,7 εκατ. τεµαχίων ή αξία 144,7 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 21,7 εκατ. ευρώ αφορούσαν πακέτα.

Ελπίδες για περαιτέρω άνοδο του δείκτη FTSE 20 δημιουργεί η ανάκαμψή του υπεράνω των 1.580 μονάδων αναφέρει από την πλευρά της η Beta. ”Η µεσοπρόθεσµη τάση παραµένει πτωτική, αλλά το άνοιγµα short θέσεων στην παρούσα φάση ενέχει αυξηµένο ρίσκο, όπως και η πώληση δικαιωµάτων, καθώς αναµένεται κίνηση προς τη µια ή την άλλη κατεύθυνση”, επισημαίνει η χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v