Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοικτή συζήτηση για το Χ.Α. στο Derivatives Forum

Ανοικτή συζήτηση με δημοσιογραφικές ερωτήσεις θα γίνει την Κυριακή στο Derivatives Forum μεταξύ των αρχών και των συντελεστών της αγοράς. Κύριο θέμα οι τάσεις και οι εξελίξεις σε μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της Σοφοκλέους.

Ανοικτή συζήτηση για το Χ.Α. στο Derivatives Forum
Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για το μέλλον της ελληνικής κεφαλαιαγοράς θα γίνει την Κυριακή 22 τρέχοντος, στις 19.30, στο πλαίσιο του Securities & Derivatives Forum 2005, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στο panel θα εκπροσωπούνται οι αρχές, καθώς και όλοι οι συντελεστές της Κεφαλαιαγοράς (χρηματιστηριακές, θεσμικοί, τράπεζες, εισηγμένες εταιρίες), που θα δεχτούν δημοσιογραφικές ερωτήσεις προκειμένου να αναδειχτούν και να σχολιαστούν τα προβλήματα, οι τάσεις και οι εξελίξεις στην ελληνική κεφαλαιαγορά

Συγκεκριμένα, στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο πρόεδρος του Χ.Α. κ. Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Αλέξης Πιλάβιος, ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Εισηγμένων Εταιριών κυρία Αγγελική Πετρουλάκη, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών κ. Νικόλαος Μπέρτσος, ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κ. Χρήστος Γκόρτσος και η εκπρόσωπος του προέδρου της Ένωσης Εταιριών Εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών κ. Δράκου.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Παπανικολάου, διευθυντής του Euro2day.gr και Ιουλία Ζαφόλια, χρηματιστηριακή συντάκτης της εφημερίδας ”Ναυτεμπορική”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v