Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Θετική υποδοχή τριμήνου της Τρ. Κύπρου

Τη σύσταση ”outperform” διατηρεί η Eurobank Securities, για τη μετοχή της Τράπεζας Κύπρου σε report με ημερομηνία 19 Μαϊου, στο οποίο σχολιάζει τα αποτελέσματα που παρουσίασε η εταιρία, επισημαίνοντας ότι είναι υψηλότερα κατά 22,2% σε σχέση με τις προβλέψεις της.

Eurobank: Θετική υποδοχή τριμήνου της Τρ. Κύπρου
Τη σύσταση ”outperform” διατηρεί η Eurobank Securities, για τη μετοχή της Τράπεζας Κύπρου σε report με ημερομηνία 19 Μαϊου, στο οποίο σχολιάζει τα αποτελέσματα που παρουσίασε η εταιρία.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2005, που αναλύονται σε καθαρά κέρδη 27,5 εκατ. ευρώ, βελτιωμένα κατά 49%, είναι αυξημένα κατά 22,2% σε σχέση με τις εκτιμήσεις της, γεγονός που επιβεβαιώνει τις προβλέψεις της ισχυρή ανάπτυξη το 2005.

Παράλληλα, διατηρεί τις εκτιμήσεις της για αύξηση κερδών ανά μετοχή κατά 57% το διάστημα 2004-2005.

Παράλληλα, η Eurobank Sec. υπενθυμίζει ότι η Τράπεζα Κύπρου θα προχωρήσει σε διανομή μερίσματος ύψους 0,07% για τη χρήση του 2004 (μερισματική απόδοση 2,2%), ενώ εντός του δ’ τριμήνου του έτους (κατά πάσα πιθανότητα τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο) θα πραγματοποιήσει αύξηση κεφαλαίου ύψους 138 – 172 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ενισχύσει την κεφαλαιακή της επάρκεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v