Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Ενδεχόμενη θετική αντίδραση

Το ενδεχόμενο να παρουσιάσει θετική αντίδραση σήμερα η Σοφοκλέους επισημαίνει μερίδα των αναλυτών, λόγω της διαφαινόμενης θετικής ψυχολογίας στις ευρωπαϊκές αγορές. Στο επίκεντρο η Eurobank εν όψει της ανακοίνωσης μεγεθών τριμήνου μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

ΑΧΕ: Ενδεχόμενη θετική αντίδραση
Τι εκτιμάται για σήμερα: Χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις στη γενικότερη εικόνα θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέουςη, εκτιμά η Marfin Analysis.

Η έλλειψη κατεύθυνσης εν αναµονή των εταιρικών αποτελεσµάτων του πρώτου τριµήνου εξακολουθεί να διατηρεί υποτονικό το ενδιαφέρον των επενδυτών, εκτιμά η Emporiki, η οποία πιστεύει ότι η στάση αναµονής ενδέχεται να συνεχιστεί και στη σηµερινή συνεδρίαση.

Στις τραπεζικές μετοχές, και κυρίως στη Eurobank, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τριμήνου, εκτιμά η Σίγμα Securities πως θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Eurocorp, η οποία επισημαίνει παράλληλα το ενδεχόμενο θετικής αντίδρασης στη Σοφοκλέους, στο πλαίσιο της ”καλής” ψυχολογίας που επικρατεί στην Ευρώπη.

Περιορισμένες διακυμάνσεις προβλέπει για σήμερα η Εγνατία Finance, σε συνέχεια της πτώσης του Γενικού Δείκτη, ενώ συμπληρώνει πως το θετικό κλείσιμο χθες στη Wall ενδέχεται να προσδώσει υποστήριξη στην αγορά.

Το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στη Eurobank, συμπληρώνει η Εγνατία Finance, καθώς η τράπεζα θα ανακοινώσει σήμερα, μετά τη λήξη της συνεδρίασης, τα μεγέθη της για το πρώτο τρίμηνο του 2005.

Τι έγινε χθες: Με απώλειες 1,06% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης και πιέσεις σε όλο το ταμπλό, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως το επενδυτικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε κυρίως στις τραπεζικές μετοχές, αλλά και σε ΟΤΕ και ΟΠΑΠ, με τον τζίρο των συναλλαγών να ενισχύεται κατά 55% διαμορφούμενος στα 154 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v