Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Μειώνει τιμή-στόχο η Deutsche Bank

Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Folli Follie στα 25,3 ευρώ, από τα 27,9 ευρώ, σε συνέχεια πτωτικής αναθεώρησης των εκτιμήσεών της, προχώρησε η Deutsche Bank με ανάλυσή της στις 13 Μαΐου, όπου διατηρεί, όμως, τη σύσταση ”buy”.

Folli Follie: Μειώνει τιμή-στόχο η Deutsche Bank
Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Folli Follie στα 25,3 ευρώ, από τα 27,9 ευρώ, προχώρησε η Deutsche Bank με ανάλυσή της στις 13 Μαΐου, όπου διατηρεί, όμως, τη σύσταση ”buy”.

Η μετοχή της Folli Follie έκλεισε χθες, 17 Μαΐου, στα 22,60 ευρώ.

Όπως εξηγεί η Deutsche Bank, η κατά 9% μείωση της τιμής–στόχου για τη μετοχή της Folli Follie αντανακλά την πτωτική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της, αλλά και αλλαγές που υιοθέτησε στις παραμέτρους αποτίμησης.

Συμπληρώνει πως η συνεχιζόμενη επέκταση στην Άπω Ανατολή θα δημιουργήσει ”ισχυρό” μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 14%-15% τα ερχόμενα δυο χρόνια.

Η Deutsche Bank σημειώνει επίσης πως μείωσε τις προβλέψεις της για τα κέρδη κατά περίπου 2%-3% ώστε να συμπεριλάβει το χαμηλότερο outlook για την περίοδο 2005-2007.

Με βάση τις νέες εκτιμήσεις της η Deutsche Bank αναμένει ότι τα EBITDA και τα αναπροσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή θα παρουσιάσουν μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης 15% και 14% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v