Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Αύξηση 19% στα κέρδη βλέπει η Σίγμα

Αύξηση 19% θα καταγράψουν τα προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη α΄ τριμήνου 2005 του Γερμανού, βάσει των ΔΛΠ, διαμορφούμενα στα 13,4 εκατ. ευρώ, προβλέπει η Σίγμα σε έκθεσή της. Αύξηση 16,1% στα κέρδη ”βλέπει” η Εγνατία Finance.

Γερμανός: Αύξηση 19% στα κέρδη βλέπει η Σίγμα
Αύξηση 19% θα καταγράψουν τα προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη α΄ τριμήνου 2005 του Γερμανού, βάσει των ΔΛΠ, διαμορφούμενα στα 13,4 εκατ. ευρώ, προβλέπει η Σίγμα σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή-στόχο των 26,9 ευρώ και τη σύσταση ”οutperform”, ενώ η μετοχή του Γερμανού ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 16ης Μαΐου στα 24 ευρώ.

Οι ενοποιημένες πωλήσεις του Γερμανού στο α΄ τρίμηνο προβλέπεται να ανέλθουν στα 197 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 14%, έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου, προβλέπουν οι αναλυτές της Σίγμα.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι οι ξένες αγορές αναμένεται να προσθέσουν 37,3 εκατ. ευρώ στις πωλήσεις της εισηγμένης.

Από την πλευρά της η Εγνατία Finance στο πρωινό report της (17/05) προβλέπει ότι τα προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη του Γερμανού, θα ενισχυθούν κατά 16,1%, διαμορφούμενα στα 13,4 εκατ. ευρώ.

Ο Γερμανός ανακοινώνει αποτελέσματα α΄ τριμήνου 2005, βάσει των ΔΛΠ, στις 24 Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v