Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σίγμα: Ξεκινά κάλυψη των Μινωικών Γραμμών

Με τιμή-στόχο τα 3,16 ευρώ και σύσταση ”neutral” ξεκινά η Σίγμα - Δεβλέτογλου την κάλυψη της μετοχής των Μινωικών Γραμμών. Πρόβλεψη για τη βελτίωση της κερδοφορίας λόγω εκτιμήσεων για ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης των εσόδων σε συνδυασμό με τα μέτρα για τον έλεγχο του κόστους.

Σίγμα: Ξεκινά κάλυψη των Μινωικών Γραμμών
Με τιμή-στόχο τα 3,16 ευρώ και σύσταση ”neutral” ξεκινά η Πειραιώς – Σίγμα Δεβλέτογλου την κάλυψη της μετοχής των Μινωικών Γραμμών, σύμφωνα με σημερινό report της.

Οι ισχυροί ρυθμοί ανάπτυξης των εσόδων (ο τουρισμός προβλέπεται να ανακάμψει το 2005) σε συνδυασμό με τα μέτρα για τον έλεγχο του κόστους πρόκειται να στηρίξουν την βελτίωση της κερδοφορίας, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Η Σίγμα αναφέρεται ακόμη στην υψηλή και διατηρήσιμη μερισματική πολιτική που κινείται στην περιοχή του 3,2%, καθώς και στα λειτουργικά περιθώρια και τις μερισματικές αποδόσεις τις οποίες χαρακτηρίζει ως ”κάποιες από τις υψηλότερες του κλάδου”.

Η δυνατότητα ανόδου χαρακτηρίζεται σημαντική, λόγω κυρίως του ενδεχομένου απελευθέρωσης της ελληνικής ακτοπλοΐας.

Η Σίγμα αναφέρεται ακόμη στη διοίκηση της εταιρίας την οποία χαρακτηρίζει ως ”πεπειραμένη”, ενώ για τις αποτιμήσεις εκτιμά πως είναι ”τεντωμένες” έναντι των ευρωπαίων και των εγχώριων ανταγωνιστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v