Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραμένει ”top pick” ο ΟΠΑΠ λέει η Eurobank Sec

Τη σύσταση ”outperform”, αλλά και τον χαρακτηρισμό ”top pick” διατηρεί η Eurobank Securities για τον ΟΠΑΠ, όπως προκύπτει από report της με σημερινή ημερομηνία (13/5). Η χρηματιστηριακή επισημαίνει την ενδυνάμωση του KINO, αλλά και την αποδυνάμωση του Στοιχήματος.

Παραμένει ”top pick” ο ΟΠΑΠ λέει η Eurobank Sec
Τη σύσταση ”outperform”, αλλά και τον χαρακτηρισμό ”top pick” διατηρεί η Eurobank Securities για τον ΟΠΑΠ, όπως προκύπτει από report της με σημερινή ημερομηνία (13/5).

Κατά τη Eurobank, το κύριο χαρακτηριστικό των αποτελεσμάτων είναι η ενδυνάμωση του KINO. Προς τούτο η χρηματιστηριακή προχωρά στην αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τις πωλήσεις, προκειμένου να ενσωματώσει την αποδυνάμωση των δραστηριοτήτων του Στοιχήματος και την ενδυνάμωση αυτών του KINO. Ως αποτέλεσμα, οι εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή του 2005- 2006 μένουν πρακτικά αμετάβλητες.

Σε ό,τι αφορά την πίεση που δέχεται η μετοχή, η Eurobank Securities εκτιμά ότι πρέπει να αποδοθεί στην εκπεφρασμένη πρόθεση της κυβέρνησης να προσφέρει ποσοστό έως 17% . Εκτίμηση της Eurobank Securities είναι ότι τώρα ο ΟΠΑΠ έχει φτάσει σε ελκυστικά επίπεδα διαπραγμάτευσης έναντι των διεθνών ανταγωνιστών του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v