Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συσσώρευση με χαμηλούς όγκους ”βλέπουν” οι ΑΧΕ

Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα με τους όγκους συναλλαγών να παραμένουν χαμηλοί, αλλά και εστίαση του επενδυτικού ενδιαφέροντος στην Coca Cola 3E, η οποία πριν από το άνοιγμα ανακοίνωσε αποτελέσματα τριμήνου.

Συσσώρευση με χαμηλούς όγκους ”βλέπουν” οι ΑΧΕ
Τι αναμένεται για σήμερα: Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα με τους όγκους συναλλαγών να παραμένουν χαμηλοί θεωρεί ως το πιθανότερο σενάριο για σήμερα η Marfin Analysis.

”Σχετικά υποτονική” εκτιμά η Emporiki ότι θα μείνει η αγορά σήμερα, προσπαθώντας να διατηρήσει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών. Ωστόσο, επισημαίνει, η συμπεριφορά των ξένων χρηματιστηρίων αναμένεται ότι θα επηρεάσει την τελική διαμόρφωση του Γ.Δ.

Από την πλευρά της η Σίγμα κάνει λόγο εστίαση του ενδιαφέροντος των επενδυτών στην Coca Cola 3E, που αναμενόταν να ανακοινώσει αποτελέσματα τριμήνου πριν από το ξεκίνημα της αγοράς.

Θετικό άνοιγμα των ξένων αγορών ”βλέπει” για σήμερα η Proton Securities, ενώ και αυτή εκτιμά ότι το ενδιαφέρον των επενδυτών θα εστιαστεί στην Coca Cola 3E.

Τι έγινε χθες: Ο Γ.Δ. του ΧΑ σημείωσε άνοδο για δεύτερη συνεχή ημέρα και έκλεισε στις 2.870 μονάδες, έχοντας σημειώσει άνοδο κατά 0,39%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v