Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: ΟΠΑΠ - Τιτάν στο επίκεντρο

Στα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου που ανακοινώνουν σήμερα ο ΟΠΑΠ και η Τιτάν εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σήμερα. Ως εκ τούτου οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής, ενώ η συσσώρευση φέρεται να είναι το πλέον πιθανό σενάριο, και δη με σχετικά χαμηλούς όγκους.

ΑΧΕ: ΟΠΑΠ - Τιτάν στο επίκεντρο
Τι εκτιμάται για σήμερα: ΟΠΑΠ και Τιτάν θα είναι στο επίκεντρο σήμερα σύμφωνα με τη Marfin Analysis, η οποία υπενθυμίζει πως οι δύο εταιρίες ανακοινώνουν τα μεγέθη πρώτου τριμήνου, ο μεν ΟΠΑΠ πριν από την έναρξη της συνεδρίασης και η Τιτάν μετά τη λήξη της.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Proton Securities, η οποία ιδιαίτερα όσον αφορά στον ΟΠΑΠ επισημαίνει πως οι επενδυτές αναμένουν την ανακοίνωση για τις επιδόσεις του ”Πάμε Στοίχημα” και του ΚΙΝΟ, ενώ παράλληλα συμπληρώνει πως οι πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το Ασφαλιστικό δεν προσφέρουν ξεκάθαρες ενδείξεις για τον κλάδο ακόμη.

Από την αίσθηση που θα δημιουργήσουν τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου για τις εταιρίες της υψηλής κεφαλαιοποίησης, με τους ΟΠΑΠ και Τιτάν να ανακοινώνουν τα μεγέθη τους σήμερα, εκτιμά η Σίγμα Securities πως θα διαμορφωθεί η διάθεση στη Σοφοκλέους.

Στάση αναμονής τηρούν οι επενδυτές, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου που ξεκινάει σήμερα, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Σε αυτό το πλαίσιο η χρηματιστηριακή διατηρεί την άποψή της για συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα, και δη με σχετικά χαμηλούς όγκους συναλλαγών, ενώ συμπληρώνει πως το αγοραστικό ενδιαφέρον αναμένεται να αναζωπυρωθεί σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Χαμηλότερα έκλεισαν χθες οι μετοχές στη Σοφοκλέους, με πιέσεις να καταγράφονται κυρίως σε τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης, αναφέρει η Marfin Analysis.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε απώλειες 0,94%, ενώ όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή τελευταία κινείται στο εύρος των 2.800 – 2.900 μονάδων, καθώς οι επενδυτές βρίσκονται εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου τρίμηνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v