Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H UBS για ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Τιτάν και Folli Follie

Την τιμή - στόχο των 27,5 ευρώ και τη σύσταση Buy 2 διατηρεί η UBS για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, σε έκθεση για 4 ελληνικές εισηγμένες με τίτλο ”A busy week ahead”. Επίσης, μειώνει στα 24 ευρώ, από 24,9 ευρώ, την τιμή - στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ (Neutral 2). Τι βλέπει για Τιτάνα - Folli Follie.

H UBS για ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Τιτάν και Folli Follie
Μετά τις δύο ”ήσυχες” συνεδριάσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται πιο ενδιαφέρουσα, καθώς ο ΟΠΑΠ, η 3Ε και ο Τιτάνας ανακοινώνουν, μεταξύ άλλων, αποτελέσματα α΄ τριμήνου, υπογραμμίζει η UBS σε ανάλυσή της με ημερομηνία 9 Μαίου.

Στην έκθεση με τίτλο ”A busy week ahead” η UBS επισημαίνει ότι στην διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας η μετοχή της ΔΕΗ κατέγραψε σημαντικά κέρδη (4,5%), ενώ ο ΟΠΑΠ υποχώρησε 3,6%.

Εκτιμώντας ότι οι υψηλές πετρελαϊκές τιμές και η μειωμένη ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος λόγω των καιρικών συνθηκών λειτουργούν ως ”τροχοπέδη” στα μεγέθη και για το λόγο αυτό ο διεθνής οίκος μειώνει την τιμή-στόχο για τη ΔΕΗ στα 24 ευρώ, από 24,9 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας τη σύσταση Neutral 2.

Η UBS προβλέπει ότι τα κέρδη ανά μετοχή α΄τριμήνου της ΔΕΗ θα ενισχυθούν κατά 5%.

Για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η UBS διατηρεί την τιμή-στόχο των 27,5 ευρώ και τη σύσταση Buy 2, ενώ εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου θα ανέλθουν στα 117 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 23,5%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Για τα EBITDA του ΟΠΑΠ εκτιμάται πως θα διαμορφωθούν στα 178 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 23,5%, έναντι της αντίστοιχης περσινής περίοδου.

Οι αναλυτές του διεθνούς οίκου διατηρούν την τιμή-στόχο των 28,3 ευρώ για τη μετοχή της Folli Follie, με σύσταση Buy 2, επισημαίνοντας - με αφορμή παρουσίαση της εταιρίας στην ΕΘΕ - την πρόθεση της εισηγμένης να προσθέσει 30 νέα καταστήματα στα ήδη υπάρχοντα.

Παράλληλα, οι αναλυτές της UBS δε μεταβάλλουν τα 31,8 ευρώ, που έχουν θέσει ως τιμή-στόχο για τον Τιτάνα, με σύσταση Buy 2.

Tα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου του Τιτάνα θα διαμορφωθούν στα 25,1 εκατ. ευρώ, προβλέπει η UBS, τονίζοντας ωστόσο ότι τα μεγέθη δεν θα είναι πλήρως συγκρίσιμα με τα αντίστοιχα περσινά, αφού το 2005 η εταιρία θα ανακοινώσει αποτελέσματα με βάση τα ΔΛΠ.

Οι πωλήσεις εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 247 εκατ. ευρώ και τα EBITDA στα 56,9 εκατ. ευρώ.

Η αύξηση στα μεγέθη του Τιτάνα θα τροφοδοτηθεί κυρίως από την αμερικανική αγορά, επισημαίνει η UBS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v