Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Αναπροσαρμογή συστάσεων για 4 τίτλους

Σε αναβάθμιση της σύστασης για τις μετοχές των ΟΠΑΠ και Notos Com, καθώς διακρίνει περαιτέρω περιθώρια ανόδου, προχώρησε η Εγνατία Finance, ενώ παράλληλα υποβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της ΜΕΤΚΑ, λόγω της πρόσφατης ανόδου, θέτοντας ταυτόχρονα ”υπό αναθεώρηση” τα ΕΛΠΕ.

Εγνατία: Αναπροσαρμογή συστάσεων για 4 τίτλους
Σε αναπροσαρμογή των συστάσεων για τις μετοχές των ΕΛΠΕ, ΜΕΤΚΑ, Notos Com και ΟΠΑΠ προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή αναβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή του ΟΠΑΠ από ”hold” σε ”accumulate” λόγω της πρόσφατης ”αδυναμίας” που κατέγραψε η τιμή της μετοχής, επαναδιατυπώνοντας την τιμή-στόχο των 22,50 ευρώ.

Παράλληλα, αναβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της Notos Com σε ”buy” από ”accumulate”, διατηρώντας την τιμή-στόχο των 3,90 ευρώ, καθώς διακρίνει περιθώριο περαιτέρω ανόδου.

Την ίδια στιγμή αναπροσάρμοσε τη σύσταση για τη μετοχή της ΜΕΤΚΑ, συνιστώντας ”accumulate” από ”buy”, διατηρώντας αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 7,11 ευρώ, ενώ έθεσε ”υπό αναθεώρηση” τη σύσταση για τα ΕΛΠΕ από ”reduce”.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ έκλεισε την Παρασκευή 6/5 στα 19,64 ευρώ, της Notos Com στα 3,04 ευρώ και της ΜΕΤΚΑ στα 6,44 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v