Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - πιθανή αποκόμιση κερδών

Τάσεις συσσώρευσης προβλέπουν για σήμερα οι περισσότερες χρηματιστηριακές, αφενός λόγω του χαμηλού όγκου των συναλλαγών και αφετέρου εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τριμήνου από την ερχόμενη εβδομάδα. Μερίδα των αναλυτών, πάντως, εκτιμά πως ενδέχεται να επανεμφανιστούν κινήσεις αποκόμισης κερδών.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - πιθανή αποκόμιση κερδών
Τι εκτιμάται για σήμερα: Ιδιαίτερα πιθανό εκτιμά η Marfin Analysis πως είναι το ενδεχόμενο να επανεμφανιστούν κινήσεις αποκόμισης κερδών κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Η Emporiki σημειώνει πως η επιφυλακτικότητα θα επικρατήσει κατά τη σηµερινή συνεδρίαση έπειτα από τις µικτές τάσεις που επικράτησαν στην Αµερική.

Ως εκ τούτου, η Emporiki προβλέπει επιλεκτικές τοποθετήσεις, οι οποίες και εκτιμά ότι θα µονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών, µε τον Γενικό Δείκτη να κινείται µε µικρές αποκλίσεις γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.

Σε υψηλά επίπεδα προβλέπει η Σίγμα Securities πως θα διατηρηθεί η μεταβλητότητα στην αγορά, καθώς δεν υπάρχει σαφής ένδειξη της τάσης από τα ”σημαντικά” αποτελέσματα πρώτου τριμήνου, τα οποία και θα αρχίσουν να ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Εγνατία Finance, από την πλευρά της, εμμένει στην εκτίμησή της για συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα βραχυπρόθεσμα, αφενός εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου και αφετέρου της επίλυσης στο θέμα του Ασφαλιστικού των τραπεζών.

Ως εκ τούτου, η Εγνατία Finance εκτιμά πως ο Γενικός Δείκτης δεν θα αποκλίνει σημαντικά από τα τρέχοντα επίπεδα.

Τάσεις συσσώρευσης πάντως προβλέπει και η Eurocorp, απουσία σημαντικού όγκου συναλλαγών, όπως εξηγεί.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα κατά 0,70% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης, καθώς συνεχίστηκε το αγοραστικό ενδιαφέρον,αναφέρει η Marfin Analysis.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως η Σοφοκλέους βοηθήθηκε και από τις θετικές επιδόσεις των ξένων αγορών, με τους όγκους των συναλλαγών, όμως, παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v