Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η UBS για τράπεζες και Coca-Cola 3E

Νέα τιμή-στόχο 20,50 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Coca-Cola 3E η UBS σε σημερινό report της, ενώ σε report της 3ης Μαϊου περιλαμβάνει την EFG Eurobank Ergasias στις 10 κορυφαίες ευρωπαϊκές τραπεζικές επιλογές της. Οι τιμές - στόχοι για Εθνική, Alpha Bank, Εμπορική και Πειραιώς.

Η UBS για τράπεζες και Coca-Cola 3E
Νέα τιμή-στόχο 20,50 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Coca-Cola 3E η UBS σε σημερινό report της, έναντι προηγούμενης τιμής-στόχου 19,50 ευρώ, ενώ διατηρεί αμετάβλητη τη σύσταση ”neutral 1”.

Παράλληλα, μεταξύ των δέκα κορυφαίων ευρωπαϊκών τραπεζικών επιλογών περιλαμβάνει η UBS την μετοχή της EFG Eurobank Ergasias σε report της για τις ευρωπαϊκές τράπεζες με ημερομηνία 3 Μαϊου.

Συγκεκριμένα, η σύσταση για την EFG Eurobank είναι ”Buy 1” και η τιμή-στόχος τα 30 ευρώ το οποίο συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 30,7%.

Για την Εθνική Τράπεζα η UBS δίνει σύσταση ”Buy 2” και τιμή-στόχο τα 32 ευρώ, ήτοι περιθώριο ανόδου 23,1%.

Για την Alpha Bank δίνει σύσταση ”Buy 1” με τιμή-στόχο τα 33 ευρώ, ήτοι περιθώριο ανόδου 30,4%.

Για την Τράπεζα Πειραιώς η σύσταση της UBS είναι ”Buy 2”, με τιμή-στόχο τα 20 ευρώ, που συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 55,8%.

Τέλος, για την Εμπορική Τράπεζα η σύσταση είναι ”Neutral 2”, με τιμή-στόχο τα 23 ευρώ, γεγονός που συνεπάγεται υποχώρηση 2,4% από τα τρέχοντα επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v