Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Διατηρεί τιμή-στόχο και σύσταση η Citigroup

Διατηρεί τη σύσταση ”Buy 1 / High Risk 1” και την τιμή-στόχο των 25,2 ευρώ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Citigroup, σε σημερινό report στο οποίο ότι οι εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του α’ τριμήνου που ανακοίνωσε η επιχείρηση υπολείπονται 7% των δικών της προβλέψεων.

ΟΠΑΠ: Διατηρεί τιμή-στόχο και σύσταση η Citigroup
Διατηρεί τη σύσταση ”Buy 1 / High Risk 1” και την τιμή-στόχο των 25,2 ευρώ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Citigroup, σε σημερινό report στο οποίο σχολιάζει τις εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η επιχείρηση.

Όπως αναφέρει η Citigroup, οι εκτιμήσεις για αύξηση του τζίρου κατά 26% στα 875 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο υπολείπονται κατά 7% των εκτιμήσεων της. Συγκεκριμένα η χρηματιστηριακή προβλέπει αύξηση τζίρου κατά 36% στα 943 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τα λειτουργικά κέρδη τα οποία η επιχείρηση αναμένει στα 173 εκατ. ευρώ, η Citigroup αναφέρει ότι και η εν λόγω πρόβλεψη είναι κατώτερη κατά 4% των εκτιμήσεων της που ”βλέπουν” το μέγεθος στα 180 εκατ. ευρώ.

Η Citigroup επισημαίνει ότι η μεγαλύτερες ανησυχίες εστιάζονται στο ότι τα μεγέθη από το KINO θα είναι πιθανότατα κατώτερα των προσδοκιών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v