Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Νέα τιμή-στόχος τα 7,5 ευρώ από Marfin

Σε αναβάθμιση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Φουρλής στα 7,50 ευρώ, από τα 6 ευρώ, λόγω του βελτιωμένου outlook των κερδών, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight” προχώρησε η Marfin Analysis με έκθεσή της στις 5 Μαΐου.

Φουρλής: Νέα τιμή-στόχος τα 7,5 ευρώ από Marfin
Σε αναβάθμιση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Φουρλής στα 7,50 ευρώ, από τα 6 ευρώ, λόγω του βελτιωμένου outlook των κερδών, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”προχώρησε η Marfin Analysis με έκθεσή της στις 5 Μαΐου.

Η μετοχή της Φουρλής έκλεισε χθες, 4 Μαΐου 2005, στα 6,50 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή επισημάνει πάντως τον αυξανόμενο ανταγωνισμό στην ευρύτερη αγορά λιανικής, ο οποίος και εκτιμά πως ενδέχεται να επηρεάσει τις πωλήσεις της χονδρικής, ενώ αναφέρεται και στη συσχέτιση της αύξησης πωλήσεων με τις χρονικές στιγμές της έναρξης λειτουργίας των νέων καταστημάτων ΙΚΕΑ.

Εξάλλου, η Marfin Analysis προβλέπει περαιτέρω ενίσχυση του ρυθμού ανάπτυξης τα ερχόμενα τρίμηνα για τον όμιλο Φουρλή, λόγω της ωρίμανσης του καταστήματος ΙΚΕΑ στην Αθήνα, γεγονός που την οδήγησε και σε αναθεώρηση των εκτιμήσεών της.

Ειδικότερα, για το 2005 η χρηματιστηριακή εκτιμά πως οι ενοποιημένες πωλήσεις της Φουρλής θα ανέλθουν στα 387,4 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 9,2%, με τα EBITDA να διαμορφώνονται στα 39,8 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v