Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συγκρατημένη αισιοδοξία

”Θετικό” άνοιγμα προβλέπουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές, με την τάση να διαμορφώνεται και από τις σημαντικές διεθνείς αγορές, ενώ μερίδα των αναλυτών κάνει λόγο για τάσεις συσσώρευσης, εν αναμονή της ανακοίνωσης των μεγεθών πρώτου τριμήνου.

ΑΧΕ: Συγκρατημένη αισιοδοξία
Τι εκτιμάται για σήμερα: ”Θετικό” άνοιγμα προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως το χθεσινό rebound αποτελεί ένδειξη ότι οι αγοραστές επανέρχονται σταδιακά.

Εξάλλου, ”θετικό” εκτιμά η Alpha Finance πως θα είναι το momentum σήμερα, σε συνέχεια των διεθνών εξελίξεων και με την αγορά να επιδίδεται σε rebound δεδομένων των ”ελκυστικών” αποτιμήσεων που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά.

Η Emporiki αναφέρει πως η ανοδική αντίδραση των ξένων αγορών χθες θα επηρεάσει ευνοϊκά την προσπάθεια της αγοράς να αντιδράσει από τα τρέχοντα επίπεδα τιµών.

Η Proton Securities εκτιμά πως αναμένεται ”θετικό” άνοιγμα στις ξένες αγορές, παράγοντας ο οποίος αναμένεται να επηρεάσει ανάλογα και την εγχώρια αγορά.

Από την πλευρά της η Εγνατία Finance σημειώνει πως σε συνέχεια της διόρθωσης που παρουσίασε η Σοφοκλέους κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις το αγοραστικό ενδιαφέρον επανήλθε στην εγχώρια αγορά, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως η αγορά θα συνεχίσει να κινείται στο ίδιο μοτίβο, με τον Γενικό Δείκτη να παρουσιάζει τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα, εν αναμονή της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου 2005.

Τι έγινε χθες: Συνεδρίαση υψηλής μεταβλητότητας χαρακτηρίζει τη χθεσινή η Marfin Analysis, επισημαίνοντας ότι στις αρχές της συνεδρίασης οι βασικοί δείκτες κατέγραφαν απώλειες 1,2%, οι οποίες, όμως, στο τέλος της συνεδρίασης εξαλείφθηκαν με τον FTSE-20 να κλείνει τη συνεδρίαση καταγράφοντας κέρδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v