Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεδρίαση ”ήπιων” τόνων

Χαμηλούς όγκους συναλλαγών και συνεδρίαση ”ήπιων” τόνων προβλέπουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές, εν όψει της αργίας του Πάσχα, αλλά και ελλείψει σημαντικών επιχειρηματικών ειδήσεων. Κλειστή αύριο και τη Δευτέρα η Σοφοκλέους.

ΑΧΕ: Συνεδρίαση ”ήπιων” τόνων
Τι εκτιμάται για σήμερα: Με ήπιους και υποτονικούς όγκους συναλλαγών εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως θα κινηθεί η σημερινή, τελευταία συνεδρίαση, πριν από τον εορτασμό του Πάσχα.

Την αντίδραση της αγοράς, έπειτα από τις χθεσινές απώλειες, καθώς τα ευρωπαϊκά χρηµατιστήρια εκτιµάται ότι θα κινηθούν ανοδικά µετά τα χθεσινοβραδινά κέρδη στις ΗΠΑ, αναμένει η Emporiki.

Χαμηλούς όγκους συναλλαγών προβλέπει και η Marfin Analysis, η οποία υπενθυμίζει πως το Χ.Α. θα παραμείνει κλειστό αύριο Μ. Παρασκευή και τη Δευτέρα.

Χωρίς διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις εκτιμά η Σίγμα Securities πως θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους, καθώς –όπως επισημαίνει– απουσιάζει το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον.

Την τάση των ευρωπαϊκών αγορών –για τις οποίες προβλέπει rebound σε συνέχεια του θετικού κλεισίματος χθες στη Wall- εκτιμά η Proton Securities πως θα ακολουθήσει κατά τη σημερινή συνεδρίαση η Σοφοκλέους, αν και συμπληρώνει πως ο όγκος των συναλλαγών αναμένεται να είναι περιορισμένος εν όψει της αργίας του Πάσχα.

”Αδύναμη” ήταν η ψυχολογία κατά τη χθεσινή συνεδρίαση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών, αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία συμπληρώνει πως οι περισσότερες ξένες αγορές κινήθηκαν επίσης πτωτικά.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως δεν προβλέπει διαφοροποίηση στο momentum, δεδομένων των ισχνών εξελίξεων.

Τι έγινε χθες: Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός ∆είκτης υποχώρησε ωθούµενος από πιέσεις ρευστοποιήσεων σε µετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, κυρίως τράπεζες και τηλεπικοινωνίες, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η Marfin Analysis συμπληρώνει πως από την αρχή του έτους ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE-20 έχει σηµειώσει άνοδο 2,94%, οδηγούµενος κυρίως από τις µετοχές Motor Oil και Coca Cola 3Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v