Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: ”Τεστ διαφάνειας η εφαρμογή των ΔΛΠ”

Eυκαιρία ”καταμέτρησης” των επιπέδων επικοινωνίας που κάθε εισηγμένη επιθυμεί να έχει με τους ”μικρομετόχους” της παρέχει η παράταση της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου με βάση τα ΔΛΠ, επισημαίνει η Π&Κ Χρηματιστηριακή.

Π&Κ: ”Τεστ διαφάνειας η εφαρμογή των ΔΛΠ”
Eυκαιρία ”καταμέτρησης” των επιπέδων επικοινωνίας που κάθε εισηγμένη επιθυμεί να έχει με τους ”μικρομετόχους” της παρέχει η παράταση της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου με βάση τα ΔΛΠ, επισημαίνει η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο της report.



Η χρηματιστηριακή επαναλαμβάνει τη θέση της ότι ο αντίκτυπος των ΔΛΠ δεν πρέπει να υπερτονίζεται, αφού ήδη πολλές εταιρίες υψηλής κεφαλαιοποίησης δημοσιεύουν ισολογισμούς βάσει αυτών, ενώ παράλληλα οι οικονομικές αξίες μένουν αμετάβλητες.

Παράλληλα, η Π&Κ προχώρησε στην αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή των Μινωικών στα 3 ευρώ και στα 27 ευρώ για την Intralot.

Εξάλλου, για την ΕΧΑΕ η χρηματιστηριακή ενίσχυσε την τιμή-στόχο στα 8,6 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”equalweight”.

Στο ”προτεινόμενο χαρτοφυλάκιό” της η Π&Κ διατηρεί την έκθεση σε τίτλους στο 65%, εκ των οποίων το ήμισυ, ήτοι το 32,5%, αποτελείται από ευρωπαϊκές μετοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v