Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Χαμηλοί όγκοι συναλλαγών-συσσώρευση

Χαμηλούς όγκους συναλλαγών και τάσεις συσσώρευσης ενόψει των διακοπών του Πάσχα προβλέπουν οι χρηματιστηριακές, ενώ συμπληρώνουν πως η Σοφοκλέους θα επηρεαστεί από την ψυχολογία και το κλίμα που θα επικρατήσει στις ξένες αγορές.

ΑΧΕ: Χαμηλοί όγκοι συναλλαγών-συσσώρευση
Τι εκτιμάται για σήμερα: Από την ψυχολογία που θα επικρατήσει στις ξένες αγορές εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως θα επηρεαστεί για μια ακόμη φορά η Σοφοκλέους.

Η συµπεριφορά του τραπεζικού κλάδου, εκτιμά η Emporiki πως θα καθορίσει σε µεγάλο βαθµό την εικόνα της σηµερινής συνεδρίασης µε τις εξελίξεις γύρω από το Ασφαλιστικό να παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Επίσης, η Emporiki συμπληρώνει πως θεωρεί ότι οι περισσότερες ενδείξεις συνηγορούν σε συσσώρευση τιµών στα τρέχοντα επίπεδα, καθώς - όπως εξηγεί - η µεγάλη κεφαλαιοποίηση εµφανίζει αδυναµία άµεσης διεκδίκησης υψηλότερων επιπέδων.

Χαμηλούς όγκους συναλλαγών, καθώς πλησιάζουμε στην περίοδο του Πάσχα, με τον Δείκτη να κινείται στα τρέχοντα επίπεδα αναφέρει η Marfin Analysis.

Με τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα και με χαμηλούς όγκους συναλλαγών εκτιμά και η Proton Securities πως θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση ενόψει του Πάσχα.

Στα βήματα των ευρωπαϊκών αγορών, για τις οποίες και προβλέπει ”αδύναμο” άνοιγμα σε συνέχεια της χθεσινής πτώσης στη Wall και την αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, αν και επισημαίνει πως τα εταιρικά αποτελέσματα θα προσφέρουν στήριξη, εκτιμά η Eurocorp πως θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους.

Στάση αναμονής εκτιμά η Σίγμα Securities πως θα συνεχίσουν να τηρούν οι επενδυτές, ελλείψει σημαντικών καταλυτών.

Το βελτιωμένο κλίμα όσον αφορά στο Ασφαλιστικό των τραπεζών ενδέχεται να δημιουργήσει αισιοδοξία γύρω από τον κλάδο, σημειώνει η Εγνατία Finance, η οποία συμπληρώνει, όμως, πως δεν συντρέχουν άλλες σημαντικές εξελίξεις γύρω από την υψηλή κεφαλαιοποίηση.

Ως εκ τούτου, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών θα διατηρηθούν, με τη Σοφοκλέους να κινείται με τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός ∆είκτης έκλεισε µε οριακή πτώση, παρουσιάζοντας χαµηλή µεταβλητότητα και µικρούς όγκους συναλλαγών, αναφέρει η Marfin Analysis, συμπληρώνει πως ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 0,24% με τον όγκο των συναλλαγών να διαμορφώνεται στα 123 εκατ. ευρώ (-33%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v