Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Σταθεροποιητικές τάσεις με χαμηλούς όγκους

Οι χαμηλοί όγκοι των συναλλαγών εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα είναι το βασικότερο στοιχείο της σημερινής συνεδρίασης, ενώ μερίδα των αναλυτών προβλέπει ότι η αγορά θα παρουσιάσει θετική αντίδραση, αν και δεν αποκλείεται η συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα.

ΑΧΕ: Σταθεροποιητικές τάσεις με χαμηλούς όγκους
Τι εκτιμάται για σήμερα: Οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως θα είναι το βασικότερο στοιχείο της σημερινής συνεδρίασης.

Θετική αντίδραση προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία ωστόσο εκτιμά ότι ο όγκος των συναλλαγών θα παραμείνει χαμηλός.

Η Emporiki εκτιμά πως ο Γενικός Δείκτης µπορεί να ξεκινήσει ανοδικά κατά τη σηµερινή συνεδρίαση, υποκινούµενος κυρίως από τη θετική εικόνα που αναµένεται να παρουσιάσουν οι ευρωπαϊκές αγορές.

Η συµπεριφορά του τραπεζικού κλάδου, όμως, είναι εκείνη που αναμένεται να καθορίσει σε µεγάλο βαθµό την εικόνα και το πρόσηµο της σηµερινής συνεδρίασης, επισημαίνει η Emporiki.

Τάσεις συσσώρευσης θα επιδείξει η Σοφοκλέους εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου των εισηγμένων επιχειρήσεων, αναφέρει η Proton Securities.

H Σίγμα Securities εκτιμά πως οι πιέσεις από τις πωλήσεις θα διατηρηθούν βραχυπρόθεσμα, εκτός εάν υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε εγχώριο επίπεδο ή κάποια αλλαγή στην τάση των κυριότερων ξένων αγορών.

Τι έγινε χθες: Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός ∆είκτης υποχώρησε κατά 0,89% µε πιέσεις ρευστοποιήσεων κυρίως στον τραπεζικό κλάδο και τις τηλεπικοινωνίες, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως ο όγκος συναλλαγών έκλεισε στα 182 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 23%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v