Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: ”Κατατρεγμένος” ο κατασκευαστικός δείκτης

Από τους πλέον ”κατατρεγμένους” δείκτες του Χ.Α. είναι ο κατασκευαστικός, όπως εκτιμά σε τεχνική της ανάλυση με σημερινή ημερομηνία η Fortius Finance, επισημαίνοντας ότι διαγραμματικά κυμαίνεται στα επίπεδα του καλοκαιριού του 1998.

Fortius: ”Κατατρεγμένος” ο κατασκευαστικός δείκτης
Από τους πλέον ”κατατρεγμένους” δείκτες του Χ.Α. είναι ο κατασκευαστικός, όπως εκτιμά σε τεχνική της ανάλυση με σημερινή ημερομηνία η Fortius Finance, αναφέροντας ότι μπορεί να αποτελείται μόνο από 5 μετοχές, αλλά κατά κάποιον τρόπο είναι ενδεικτικός του τι συμβαίνει στον εν λόγω κλάδο το τελευταίο διάστημα.

Όπως επισημαίνει η Fortius, διαγραμματικά ο δείκτης κυμαίνεται στα επίπεδα του καλοκαιριού του 1998, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθεί να συσσωρευτεί σε απόσταση ασφαλείας από τη στήριξη που παρέχει η περιοχή των 530 μονάδων.

Έτσι, από τις αρχές Απριλίου έχει δημιουργήσει ένα βραχυχρόνιο τοπικό πυθμένα στις 560 μονάδες.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η ανοδική κίνηση που έχει ξεκινήσει δείχνει διάθεση να συνεχιστεί μέχρι τη βραχυχρόνια αντίσταση των 600 μονάδων, η οποία, εάν διασπαστεί ανοδικά με αυξημένη αξία συναλλαγών, τότε ο στόχος καθορίζεται 10% υψηλότερα στις 660 μονάδες.

* Η Τεχνική Ανάλυση της Fortius Finance δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v