Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Εμπόδιο η μεταβλητότητα - ευκαιρίες αγοράς

Περισσότερες ή καλύτερες αγοραστικές ευκαιρίες πιθανόν να προκύψουν προτού ανακάμψει η Σοφοκλέους, δεδομένης της διακύμανσης της αγοράς τονίζει η Π&Κ στο εβδομαδιαίο report της, ξεχωρίζοντας ως τέτοιες τον ΟΤΕ, τον Τιτάνα, τη Folli Follie, την Intracom καθώς και επιλεγμένες τράπεζες.

Π&Κ: Εμπόδιο η μεταβλητότητα - ευκαιρίες αγοράς
Περισσότερες ή καλύτερες αγοραστικές ευκαιρίες πιθανόν να προκύψουν προτού ανακάμψει η Σοφοκλέους, δεδομένης της διακύμανσης της αγοράς, τονίζει η Π&Κ στο εβδομαδιαίο report της με τίτλο ”Volatility Hurdle”.

Υπάρχει έντονη μεταβλητότητα στην αγορά με χαμηλό όγκο συναλλαγών, γεγονός που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως επιπλέον βραχυπρόθεσμο ρίσκο, επισημαίνει χαρακτηριστικά η Π&Κ.

Δεδομένης αυτής της μεταβλητότητας, όπως προσθέτει, υπάρχει η αίσθηση ότι θα προκύψει μια ή περισσότερες αγοραστικές ευκαιρίες πριν ξεκινήσει ξανά μια νέα ανοδική τάση στην αγορά.

Ως καλές αγοραστικές ευκαιρίες στην παρούσα φάση θεωρούνται επιλεγμένοι τίτλοι τραπεζών, καθώς και οι μετοχές των ΟΤΕ, Τιτάν, Folli-Follie και Intracom.

Εξάλλου, η Π&Κ προχώρησε σε έναρξη κάλυψης για τον Σαράντη, με τιμή-στόχο τα 6 ευρώ και σύσταση ”Equalweight”, ενώ αύξησε στα 16,5 ευρώ, την τιμή-στόχο για τον ΟΤΕ.

Παράλληλα στο ”προτεινόμενο χαρτοφυλάκιο” της χρηματιστηριακής μειώνεται κατά 5% η έκθεση σε μετοχές, στο 65%.

Από το παραπάνω ποσοστό οι ευρωπαϊκοί τίτλοι αντιστοιχούν στο 32,5%, με την συμμετοχή τους να μειώνεται κατά 2,5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v