Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Στα 4,2 ευρώ η τιμή-στόχος από Marfin

Την τιμή-στόχο των 4,2 ευρώ και τη σύσταση neutral διατηρεί η Marfin Analysis για την Intracom σε report της με ημερομηνία 20 Απριλίου και τίτλο ”εν αναμονή της λειτουργικής ανάκαμψης”. Οι προοπτικές της εταιρίας θα εξαρτηθούν, μεταξύ άλλων, από την ικανότητά της να αντιμετωπίσει το σκληρό ανταγωνισμό, αναφέρει η Marfin.

Intracom: Στα 4,2 ευρώ η τιμή-στόχος από Marfin
Την τιμή-στόχο των 4,2 ευρώ και τη σύσταση neutral διατηρεί η Marfin Analysis για την Intracom σε report της με ημερομηνία 20 Απριλίου και τίτλο ”εν αναμονή της λειτουργικής ανάκαμψης”.

Τις απόπειρες της διοίκησης της εταιρίας για αναδιάρθρωση και τη σταδιακή απεμπλοκή από τον ΟΤΕ θεωρεί η Marfin ως σημεία-κλειδιά των αποτελεσμάτων του 2004. Η εξάρτηση από τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών έχει μειωθεί στο 33% από 50% αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Παρ’ όλα αυτά, επισημαίνει, τα αποτελέσματα έτους ήταν χαμηλότερα των προσδοκιών της, λόγω κυρίως των χαμηλότερων εσόδων.

Η Marfin προχώρησε σε μικρές αναπροσαρμογές των εκτιμήσεών της για την κερδοφορία της Intracom ως αποτέλεσμα των χαμηλότερων εξόδων απόσβεσης, αλλά και της χαμηλότερης φορολογίας.

”Διατηρούμε τη σύσταση μας σε neutral, καθώς πιστεύουμε ότι μόνο οι σαφείς ενδείξεις για άνοδο των πωλήσεων είναι σε θέση να ανεβάσουν την τιμή της μετοχής. Οι προοπτικές θα εξαρτηθούν από την ικανότητα της Intracom να αντισταθμίσει τη μειούμενη συμμετοχή του ΟΤΕ στα αποτελέσματά της, να αντιμετωπίσει το σκληρό ανταγωνισμό του κλάδου και να επιτύχει διατηρήσιμα αναδιαρθρωτικά οφέλη”, αναφέρει η Marfin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v