Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&K Online: Απευθείας διεθνείς συναλλαγές

Η υπηρεσία της Π&Κ Χρηματιστηριακή για χρηματιστηριακές συναλλαγές μέσω του Internet εμπλουτίζεται από τις 12 Απριλίου ώστε να περιλαμβάνει πλέον τη δυνατότητα απευθείας συναλλαγών με όλες τις αγορές της ευρωζώνης, καθώς και αυτές των Λονδίνου, Ζυρίχης, Όσλο, Στοκχόλμης και ΗΠΑ.

Π&K Online: Απευθείας διεθνείς συναλλαγές
Η υπηρεσία της Π&Κ Χρηματιστηριακή για χρηματιστηριακές συναλλαγές μέσω του Internet εμπλουτίζεται από τις 12 Απριλίου ώστε να περιλαμβάνει πλέον τη δυνατότητα απευθείας συναλλαγών με όλες τις αγορές της ευρωζώνης, καθώς και αυτές των Λονδίνου, Ζυρίχης, Οσλο, Στοκχόλμης και ΗΠΑ.

Η νέα υπηρεσία αποσκοπεί στο να προσφέρει στους επενδυτές που χρησιμοποιούν το Internet για τις συναλλαγές τους τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους εκμεταλλευόμενοι τις επενδυτικές ευκαιρίες που προκύπτουν από τις σημαντικότερες εταιρείες του κόσμου και κατά προέκταση από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές.

Επιπλέον, τα χρήματα και οι τίτλοι παραμένουν στην Ελλάδα (θεματοφυλακή από το ελληνικό τμήμα μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας) σε οποιαδήποτε νόμισμα. Η υπηρεσία Διεθνείς Συναλλαγές μέσω Internet επιτρέπει την ενιαία παρακολούθηση των επενδύσεων ανεξάρτητα των αγορών που αφορούν ή το νόμισμα βάσης.

Η νέα υπηρεσία αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Π&Κ να παρέχει στους επενδυτές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εκμεταλλευόμενη στο μέγιστο βαθμό τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Παράλληλα, αποτελεί πεποίθηση ότι κάθε σωστή επενδυτική προσέγγιση πρέπει να περιλαμβάνει διαφοροποίηση των επενδύσεων. Στα πλαίσια αυτά η υπηρεσία Διεθνείς Συναλλαγές μέσω Internet προσφέρει στους επενδυτές έναν γρήγορο, φθηνό και αξιόπιστο τρόπο για να το επιτύχουν, καταλήγει η ανακοίνωση της Π&Κ Χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v