Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΕΚ: Εκτιμήσεις από Eurobank Sec για α’ τρίμηνο

Επιβαρημένα από τις υψηλές τιμές των πρώτων υλών και κυρίως της ζάχαρης και του ΡΕΤ, αλλά και από τη διείσδυση της εταιρίας στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ε.Ε. εκτιμά η Eurobank Securities πως θα είναι τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της Coca-Cola 3Ε.

ΕΕΕΚ: Εκτιμήσεις από Eurobank Sec για α’ τρίμηνο
Επιβαρημένα από τις υψηλές τιμές των πρώτων υλών και κυρίως της ζάχαρης και του ΡΕΤ, αλλά και από την διείσδυση της εταιρίας στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ε.Ε. εκτιμά η Eurobank Securities πως θα είναι τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της Coca-Cola 3Ε.

Σημειώνεται πως η Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως θα ανακοινώσει τα μεγέθη της για το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης στις 12 Μαΐου.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει πάντως στο πρωινό της report με ημερομηνία 15 Απριλίου πως οι προαναφερθέντες παράγοντες θα εξομαλυνθούν κατά τη διάρκεια του έτους.

Εξάλλου, η Eurobank Securities επικαλείται τις προβλέψεις της διοίκησης για το σύνολο του 2005, σύμφωνα με τις οποίες ο όγκος αναμένεται να ενισχυθεί κατά 6%, τα κέρδη προ φόρων και τόκων κατά 8%-9% και τα κέρδη ανά μετοχή κατά 9%-11% (εξαιρουμένων των πρόσφατων εξαγορών), σημειώνοντας πως σε επίπεδο τριμήνου τα μεγέθη θα είναι χαμηλότερα, ιδιαίτερα όσον αφορά σε λειτουργικό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v