Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

J&P Άβαξ: Στα 5 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο η Π&Κ

Nέα χαμηλότερη τιμή-στόχο τα 5 ευρώ, από 6 ευρώ προηγουμένως, θέτει για τη μετοχή της J&P Άβαξ η Π&Κ Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της (7/4), διατηρώντας τη σύσταση ”Overweight”. Στην έκθεση προβλέπονται για το 2005 κέρδη ανά μετοχή ύψους 0,26 ευρώ και μετά φόρων κέρδη 19 εκατ. ευρώ.

J&P  Άβαξ: Στα 5 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο η Π&Κ
Nέα χαμηλότερη τιμή-στόχο τα 5 ευρώ, από 6 ευρώ προηγουμένως, θέτει για τη μετοχή της J&P Άβαξ η Π&Κ Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της (7/4), διατηρώντας τη σύσταση ”Overweight”.

H μετοχή της εταιρίας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 11ης Απριλίου στα 3,76 ευρώ.

Η νέα τιμή-στόχος αποδίδεται στις κατά 30% χαμηλότερες εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής για το κατασκευαστικό κομμάτι της εισηγμένης, λόγω των υψηλών discounts και του ανεκτέλεστου υπολοίπου.

Τα κύρια ρίσκα που εντοπίζονται για την εταιρία αφορούν την καθυστέρηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε προκήρυξη νέων έργων, την υιοθέτηση των ΔΛΠ αλλά και την πιθανότητα το νέο σύστημα ανάθεσης έργων να οδηγήσει σε υψηλά discounts και άρα, επισημαίνει η χρηματιστηριακή, σε χαμηλότερα του αναμενόμενου περιθώρια (margin).

Στην έκθεση της χρηματιστηριακής με τίτλο ”Φτωχά τα αποτελέσματα 2004 αλλά ακόμη ελκυστικά αποτιμημένη” προβλέπονται για το 2005 κέρδη ανά μετοχή ύψους 0,26 ευρώ και μετά φόρων κέρδη 19 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v