Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Αλλαγή συστάσεων για Μαΐλλη - Ιατρικό

Σε αλλαγή σύστασης για τις μετοχές των Μαΐλλη (”buy” από ”accumulate”) και Ιατρικό Αθηνών (”reduce” από ”hold”) προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report, όπου επισημαίνει ότι η αγορά είναι πιθανό να ”ξαναδοκιμάσει” τις περιοχές αντίστασης των 3.000-3.040 μονάδων.

Εγνατία: Αλλαγή συστάσεων για Μαΐλλη - Ιατρικό
Σε αλλαγή σύστασης για τις μετοχές των Μαΐλλη και Ιατρικό Αθηνών προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report (11/4/2005). Συγκεκριμένα, η σύσταση για το Ιατρικό Αθηνών τροποποιήθηκε από ”διακράτηση” (”hold”) σε ”μείωση θέσεων” (”reduce”), ενώ αυτή για το Μαΐλλη σε ”αγορά” (”buy”) από ”συσσώρευση” (”accumulate”).

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η αγορά είναι πιθανό να ”ξαναδοκιμάσει” τις περιοχές αντίστασης των 3.000-3.040 μονάδων, ενώ βραχυπρόθεσμα αναμένει μεταβλητότητα εν όψει των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου, τα οποία θα είναι τα πρώτα σε ΔΛΠ.

Τα blue chips και ειδικά οι τράπεζες αναμένεται να δώσουν τον τόνο, αναφέρει η Εγνατία, ενώ ενδιαφέρον αναμένει να εκδηλωθεί και για ορισμένους τίτλους μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης που εμφανίζουν ”καλές προοπτικές”.

Σε ό,τι αφορά επιμέρους μετοχές, ο ΟΤΕ αναμένεται να μείνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς συνεχίζει να αυξάνει το ποσοστό του στην Cosmote, ενώ οι διαπραγματεύσεις για την εθελούσια έξοδο είναι στο τελικό στάδιο.

Η χρηματιστηριακή παραμένει θετική έναντι των τραπεζών, λόγω των ισχυρών θεμελιωδών μεγεθών τους. Οι Alpha, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς εξακολουθούν να βρίσκονται στη λίστα προτιμήσεων της Εγνατία, ενώ αξία εντοπίζεται και στις μετοχές των Cosmote, OTE, Τιτάν, Coca Cola 3E, ΔΕΗ, ΚΑΕ, Intracom, Folli Follie, Hyatt, Jumbo, Νίκας ΜΕΤΚΑ, Μυτιληναίος, Μαΐλλης, Frigoglass, ΕΠΑΤΤ, Σαράντης, Notos, Πετζετάκις και Φουρλής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v