Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική υποδοχή του νέου deal της Intralot σε ΠΓΔΜ

Θετικές εμφανίζονται οι χρηματιστηριακές έναντι του νέου deal που ανακοίνωσε η Intralot και το οποίο προβλέπει την έναρξη της λειτουργίας του Στοιχήματος στην ΠΓΔΜ, αν και τονίζουν ότι δεν θα έχει σημαντική επίδραση στα μεγέθη της εταιρίας.

Θετική υποδοχή του νέου deal της Intralot σε ΠΓΔΜ
Θετικές εμφανίζονται οι χρηματιστηριακές έναντι του νέου deal που ανακοίνωσε η Intralot και το οποίο προβλέπει την έναρξη της λειτουργίας του Στοιχήματος στην ΠΓΔΜ.

”Αν και το μέγεθος της αγοράς είναι μικρό, η κίνηση είναι θετική”, αναφέρει η Εθνική ΑΧΕ.

Από την πλευρά της η Alpha Finance, που θέτει τιμή-στόχο τα 24,4 ευρώ και σύσταση ”neutral”, προσθέτει ότι η συμβολή των νέων δραστηριοτήτων δεν είναι σημαντική δεδομένου του μεγέθους της Intralot. Για τη συνέχεια η Alpha Finance εκτιμά ότι η εταιρία θα συνεχίσει την επέκταση των υπαρχουσών δραστηριοτήτων της και της τεχνογνωσίας της.

Η Π&Κ εκτιμά ότι λόγω των περιορισμένων δαπανών των κατοίκων των Σκοπίων για τζόγο (είναι περίπου στα 2 ευρώ ανά κάτοικο), οι μακροπρόθεσμες ευκαιρίες ανάπτυξης των δραστηριοτήτων είναι αυξημένες. Ως κυριότερη επίδραση της συγκεκριμένης συμφωνίας η Π&Κ χαρακτηρίζει την περαιτέρω επέκταση της Intralot στα Βαλκάνια.

”Η ΠΓΔΜ έχει πληθυσμό 2 εκατ. ανθρώπων”, επισημαίνει η Eurocorp, ”και κρίνοντας από τα σχετικά στοιχεία από τη Βουλγαρία όπου η Intralot ήδη λειτουργεί παρόμοια δραστηριότητα, ο ετήσιος τζίρος θα μπορούσε να φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ, κάτι που κατά τις εκτιμήσεις μας θα σήμαινε αμοιβές 1,5 εκατ. ευρώ για την Intralot”, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v