Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TIM Hellas: Νέα τιμή στόχος τα 21,2 δολ. από CSFB

Σε αύξηση της τιμής στόχου για τον τίτλο της Stet Hellas προχώρησε η CSFB (στα 21,2 από 18,5 δολ.) ως αποτέλεσμα της τιμής στην οποία συμφωνήθηκε η πώληση της εταιρίας από την TIM. Εξάλλου, ο οίκος προχώρησε σε προς τα κάτω αναθεώρηση των εκλτιμήσεών του για τα μεγέθη του 2005.

TIM Hellas: Νέα τιμή στόχος τα 21,2 δολ. από CSFB
Στα 21,20 δολάρια από 18,5 δολάρια αναθεώρησε την τιμή στόχο για τον τίτλο της Stet Hellas η CSFB, ενώ διατήρησε τη σύσταση ”neutral”. Ο οίκος αναφέρεται στην απόφαση της Telecom Italia να πουλήσει μερίδιο 80.87% που κατείχε στην TIM Hellas, στην τιμή των περίπου 16,43 ευρώ ανά μετοχή.

Η αναθεώρηση της τιμής στόχου, αναφέρει στο πρωινό της report η CSFB σχετίζεται με την αυξημένη προτεινόμενη τιμή απόκτησης, έναντι της προηγούμενης εκτίμησής της.

Παράλληλα με την αναθεώρηση της τιμής στόχου, ο οίκος προχωρά στην προς τα κάτω αναπροσαρμογή των εκτιμήσεών του για τα μεγέθη της εταιρίας. Συγκεκριμένα, οι προβλέψεις για τα έσοδα του 2005 είναι πλέον χαμηλότερες κατά 1,5%, ενώ αυτές των EBITDA είναι χαμηλότερες κατά 5%. Αντίθετα, οι προβλέψεις για τα καθαρά κέρδη αναθεωρήθηκαν ανοδικά κατά 2%, λόγω της μείωσης της φορολογίας στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v