Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Τιμή-στόχος τα 22,4 ευρώ από Marfin

Τιμή-στόχο τα 22,4 ευρώ, από τα 20,80 ευρώ πριν, θέτει για τη μετοχή της Intralot η Marfin Analysis σε σημερινή της έκθεση, ορίζοντας ταυτόχρονα τη σύσταση σε ”neutral”. Η νέα τιμή-στόχος υπολείπεται κατά 7% της τρέχουσας τιμής της μετοχής.

Intralot: Τιμή-στόχος τα 22,4 ευρώ από Marfin
Τιμή-στόχο τα 22,4 ευρώ, από τα 20,80 ευρώ πριν, θέτει για τη μετοχή της Intralot η Marfin Analysis σε σημερινή της έκθεση, ορίζοντας ταυτόχρονα τη σύσταση σε ”neutral”.

Η νέα τιμή-στόχος υπολείπεται κατά 7% της τρέχουσας τιμής της μετοχής, η οποία σημειώνεται πως έκλεισε χθες στα 24,12 ευρώ, επισημαίνεται στο report.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως εκλαμβάνει θετικά τα ”θεμελιώδη” μεγέθη της Intralot, τη δυνατότητά της να δημιουργεί ”ισχυρές” ταμειακές ροές, αλλά και το μεγάλο μέρισμα που διανέμει.

Από την άλλη, η Marfin Analysis αναφέρεται στην αβεβαιότητα που υπάρχει όσον αφορά στα περιορισμένα στοιχεία σχετικά με τις διεθνείς δραστηριότητες του ομίλου, αλλά και από τις αρνητικές επιδράσεις που θα σημειωθούν από ενδεχόμενη αδυναμία της Intralot να ανανεώσει τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ για το ”Πάμε Στοίχημα”.

Για τις ερχόμενες χρονιές, πάντως, η χρηματιστηριακή εκτιμά πως ο κύριος όγκος του κύκλου εργασιών της Intralot αλλά και η ενίσχυση της κερδοφορίας της θα προέλθει κυρίως από τις διεθνείς της δραστηριότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v