Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CSFB: Πρωταθλητές αρνητικής απόδοσης οι τράπεζες

Τις χειρότερες επιδόσεις μεταξύ των τραπεζικών μετοχών που απαρτίζουν τον δείκτη DJSBanks κατέγραψαν οι ελληνικοί τραπεζικοί τίτλοι τον Μάρτιο, όπως αναφέρει η CSFB σε σχετικό της report.

CSFB: Πρωταθλητές αρνητικής απόδοσης οι τράπεζες
Τις χειρότερες επιδόσεις μεταξύ των τραπεζικών μετοχών που απαρτίζουν τον δείκτη DJSBanks κατέγραψαν οι ελληνικοί τραπεζικοί τίτλοι τον Μάρτιο, όπως αναφέρει η CSFB σε σχετική της μελέτη με ημερομηνία 1 Απριλίου, όπου εξετάζει τις επιδόσεις πρώτου τριμήνου του κλάδου.

Σε απόλυτες τιμές, σημειώνει ο ξένος οίκος, ο δείκτης DJSBanks υποχώρησε κατά 2,3% τον Μάρτιο, υποαποδίδοντας της αγοράς κατά 0,9%.

Οι ελληνικές τραπεζικές μετοχές υποχώρησαν κατά 10,7% σύμφωνα με τη CSFB, που τις κατατάσσει σε εκείνες με τις χειρότερες επιδόσεις, σε συνέχεια της απότομης πτώσης στις αποδόσεις των ομολόγων -όπως εξηγεί- με τη συνεισφορά τους στον γενικό δείκτη DJSBanks να διαμορφώνεται στις -28 μονάδες βάσης.

Τις καλύτερες επιδόσεις πάντως, κατέγραψαν οι τραπεζικές μετοχές της Ιταλίας.

Η CSFB επαναδιατυπώνει την τιμή–στόχο των 30 ευρώ για την Alpha Bank, την τιμή-στόχο των 23,60 ευρώ για τη μετοχή της Eurobank και την τιμή-στόχο των 30 ευρώ για την Εθνική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v