Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σηκώνει τον πήχη για 3E η Merrill Lynch (upd)

Στα 24 ευρώ ανά μετοχή από τα 23 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca-Cola 3E η Merrill Lynch, ενώ αμετάβλητες διατηρεί η UBS τόσο τη σύστασή της για τη μετοχή της Coca-Cola 3E (”neutral 1”) όσο και την τιμή-στόχο (19,50 ευρώ).

Σηκώνει τον πήχη για 3E η Merrill Lynch (upd)
Στα 24 ευρώ ανά μετοχή από τα 23 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca-Cola 3E η Merrill Lynch, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy”, μετά από αναπροσαρμογή των εκτιμήσεων για τα EPS που επέφερε η απόκτηση της ρωσικής Multon.

Η Merrill Lynch, στην έκθεσή της με ημερομηνία 1/4/2005, αναβαθμίζει στα 1,26 ευρώ (από 1,21) τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή για το 2005.

Εξάλλου, αμετάβλητες διατηρεί η UBS τόσο τη σύστασή της για τη μετοχή της Coca-Cola 3E (”neutral 1”) όσο και την τιμή-στόχο (19,50 ευρώ), σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1/4/05, με αφορμή την εξαγορά της ρωσικής εταιρίας Multon.

Όπως διευκρινίζει, δεν προχωρά σε μεταβολή της σύστασής της ή της τιμής-στόχου εν αναμονή της ανακοίνωσης περαιτέρω λεπτομερειών σχετικά με τη συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η μετοχή της εταιρίας έκλεισε την Παρασκευή, 1η Απριλίου, στα 20,34 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v