Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ipirotiki: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης

Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Ipirotiki και του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της αποφάσισε στην έκτακτη σημερινή συνεδρίασή του το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, λόγω των πρόσφατων δυσάρεστων εξελίξεων που σχετίζονται με την εταιρία.

Ipirotiki: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης
Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Ipirotiki και του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διοικητικές αλλαγές και ενημερωθεί σχετικώς το επενδυτικό κοινό, αποφάσισε στην έκτακτη σημερινή συνεδρίασή του το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Οι αποφάσεις της Κεφαλαιαγοράς σχετίζονται, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, με τις πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις που σχετίζονται με την εταιρία.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του το ΧΑ γνωστοποιεί ότι μετά από απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλεται από σήμερα προσωρινά η μετοχή της εταιρίας Ipirotiki (ΚΟ) μέχρι να ενημερωθεί πλήρως το επενδυτικό κοινό για τις επιπτώσεις στην εταιρία από το θλιβερό γεγονός, που ανακοινώθηκε χθες.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΧΑ, η εταιρία με επιστολή της προς το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών ζητά την αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρίας.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τη λίστα μετοχικών αλλαγών του ΧΑ στις 28 Μαρτίου, ο Χ. Μανιώτης κατείχε ποσοστό 35,95% που αναλύεται σε άμεσο 31,41% και μέσω της Ipi Technology (4,54%) και η εταιρία Πουλιάδης ποσοστό 12,96% της Ipirotiki.

----- Ανακοινώσεις της εταιρίας

Μετά τον τραγικό θάνατο του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας μας, Χαρίλαου Μανιώτη, το Δ.Σ. της Ipirotiki Software & Publications A.E. ανακοινώνει στους πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες, προσωπικό και μετόχους ότι η εταιρία συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της.

Το Δ.Σ. της Ipirotiki Software & Publications Α.Ε. ανακοινώνει στους πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες, προσωπικό και μετόχους ότι η νεκρώσιμος ακολουθία του εκλιπόντος Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας Χαρίλαου Μανιώτη θα ψαλεί την Τρίτη 5 Απριλίου στις 11:00 π.μ. στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου Περιστερίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v