Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Μεταξύ 4,40-5,70 ευρώ το εύρος από HSBC

Μεταξύ 4,40 ευρώ και 5,70 ευρώ τοποθετεί η HSBC τη ”δίκαιη τιμή” για τη μετοχή της Intracom σε ανάλυσή της με ημερομηνία 23 Μαρτίου, όπου προβλέπει πως τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας της Intracom αναμένεται να ενισχυθούν το 2005 κατά 23%.

Intracom: Μεταξύ 4,40-5,70 ευρώ το εύρος από HSBC
Μεταξύ 4,40 ευρώ και 5,70 ευρώ τοποθετεί η HSBC τη ”δίκαιη τιμή” για τη μετοχή της Intracom σε ανάλυσή της με ημερομηνία 23 Μαρτίου.

Σημειώνεται πως η μετοχή της Intracom έκλεισε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2005 στα 4,04 ευρώ.

Η HSBC σημειώνει πως η μετοχή της Intracom έχει υποαποδώσει της αγοράς κατά 4% από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα, ενώ εξηγεί πως το προαναφερθέν εύρος προκύπτει με βάση την προϋπόθεση ότι η εταιρία θα λάβει το ποσό των 106 εκατ. ευρώ (που αντιστοιχεί στο 50% της οφειλής) από την Cosmorom.

Συμπληρώνει παράλληλα πως ύστερα από τρεις συνεχείς πτωτικές χρήσης, τόσο σε επίπεδο κύκλου εργασιών όσο και σε επίπεδο κερδών, η Intracom θα καταφέρει να αλλάξει πορεία, καταγράφοντας κέρδη, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των πωλήσεων, αλλά και της δέσμευσης για μείωση του κόστους, ανακτώντας κατά συνέπεια και την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Η HSBC αναφέρει παράλληλα πως προβλέπει ότι τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας της Intracom αναμένεται να ενισχυθούν το 2005 κατά 23%, διαμορφούμενα στα 53 εκατ. ευρώ, χαμηλότερα σε σχέση με τις προβλέψεις της διοίκησης που τοποθετεί τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας στα 64 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v