Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - αγοραστικές ευκαιρίες

Τάσεις συσσώρευσης και χαμηλούς όγκους συναλλαγών προβλέπουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές, ενώ μερίδα αναλυτών εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα δοκιμάσει υψηλότερα επίπεδα με την προϋπόθεση, όμως, ότι θα μετριαστούν οι πιέσεις στις τραπεζικές μετοχές.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - αγοραστικές ευκαιρίες
Τι εκτιμάται για σήμερα: Υποτονικούς όγκους συναλλαγών προβλέπει για σήμερα η Εθνική ΑΧΕ.

Τάσεις συσσώρευσης και επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές της υψηλής και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis.

Εξάλλου, η Σίγμα Securities αναφέρει πως οι αποτιμήσεις των ελληνικών μετοχών δεν είναι αποτρεπτικές για τους επενδυτές, ενώ συμπληρώνει πως εν όψει των ετήσιων γενικών συνελεύσεων τα μερίσματα της χρήσης 2004 ενδέχεται να βρεθούν και πάλι στο προσκήνιο.

”Μικτή” συνεδρίαση προβλέπει για σήμερα η Eurobank Securities, σύμφωνα με την οποία η Σοφοκλέους θα δοκιμάσει υψηλότερα επίπεδα, με την προϋπόθεση, όμως, ότι θα μετριαστούν οι πωλήσεις στους τραπεζικούς τίτλους.

Την έλλειψη σημαντικών εγχώριων επιχειρηματικών εξελίξεων επισημαίνει η Εγνατία Finance, η οποία εκτιμά πως σε αυτό το πλαίσιο θα παρουσιαστούν τάσεις συσσώρευσης.

Επιπλέον, η Εγνατία Finance σημειώνει πως η θεμελιώδης άποψή της για την αγορά παραμένει αμετάβλητη, ενώ συμπληρώνει πως ορισμένες μετοχές αποτελούν αγοραστικές ευκαιρίες στα τρέχοντα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, ανατρέποντας την αρχικά πτωτική εικόνα, αναφέρει η Marfin Analysis, που εκτιμά πως επρόκειτο για ένα ”καλό” rebound ύστερα από μια εβδομάδα πτωτικών κινήσεων στις τιμές των μετοχών.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε κατά 0,89% υψηλότερα, με τον ΟΠΑΠ να κερδίζει 2,71%, την Coca-Cola Τρία Έψιλον να καταγράφει κέρδη 4,86% και με τη ΔΕΗ να ενισχύεται κατά 3,14%, αναφέρει η Marfin Analysis, προσθέτοντας πως και οι τραπεζικές μετοχές έκλεισαν σε θετικό έδαφος, με εξαίρεση την Eurobank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v