Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ. Ολυμπιακή: Η Π&Κ για ποινές σε διοίκηση (upd)

Κλίμα δυσαρέσκειας στους μετόχους, σε συνέχεια της χθεσινής απόφασης του Γ΄ Μονομελούς Πρωτοδικείου για ποινή φυλάκισης στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Κ. Στέγγο και σε δύο μέλη της οικογένειάς του, προβλέπει η Π&Κ για την Τεχνική Ολυμπιακή.

Τ. Ολυμπιακή: Η Π&Κ για ποινές σε διοίκηση (upd)
Κλίμα δυσαρέσκειας εκτιμά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ πως ενδέχεται να δημιουργηθεί γύρω από την Τεχνική Ολυμπιακή, μετά τη χθεσινή απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πρωτοδικείου, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Τεχνικής Ολυμπιακής κ. Κωνσταντίνος Στέγγος καταδικάστηκε σε τριετή ποινή φυλάκισης, μαζί µε άλλα δύο µέλη της οικογένειάς του.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως ο κ. Στέγγος από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου είναι υπεύθυνος για τις καθημερινές αποφάσεις που λαμβάνονται στην εταιρία, ενώ συμπληρώνει πως ύστερα από επικοινωνία που είχε με την εταιρία, κατάλαβε ότι δεν θα αλλάξει κάτι στον τρόπο που διοικείται.

Η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ εκτιμά πως σε αυτό το πλαίσιο ενδέχεται να δημιουργηθεί κλίμα δυσαρέσκειας στους μετόχους.

Εξάλλου, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 4,1 ευρώ και τη σύσταση ”equalweight” για τη μετοχή της Τεχνικής Ολυμπιακής.

Εξηγεί δε πως διατηρεί τόσο την τιμή-στόχο όσο και τη σύσταση, λόγω των νομικών θεμάτων του Πόρτο Καρράς, της χρήσης διαφορετικών λογιστικών προτύπων στις οικονομικές καταστάσεις και της μετοχικής σύνθεσης των επιμέρους εταιριών η οποία -όπως σημειώνει- δεν είναι ξεκάθαρη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v