Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Δύο σενάρια για τραπεζικό δείκτη

Έντονη διορθωτική κίνηση του τραπεζικού δείκτη προς τις 6.600 μονάδες αναμένει η Fortius Finance, με την προϋπόθεση ότι ο δείκτης παραμένει υψηλότερα από τη στήριξη των 6.200 μονάδων. Η διάσπαση της ”στήριξης” όμως αναμένεται να οδηγήσει τον δείκτη στο επόμενο σημείο ”στήριξης” των 5.815 μονάδων.

Fortius: Δύο σενάρια για τραπεζικό δείκτη
Έντονη διορθωτική ανοδική κίνηση του τραπεζικού δείκτη προς τις 6.600 μονάδες αναμένει η Fortius Finance, όσο ο δείκτης παραμένει, όμως, σε επίπεδο κλεισίματος πάνω από τη στήριξη των 6.200 μονάδων.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή σε σχετική της τεχνική ανάλυση, σε αντίθετη περίπτωση, η καθοδική διάσπαση των 6.200 μονάδων, με αυξημένο όγκο συναλλαγών θα οδηγήσει τον τραπεζικό δείκτη προς το επόμενο σημείο στήριξης των 5.815 μονάδων, προκαλώντας καίριο πλήγμα στη μεσοπρόθεσμη ανοδική κίνηση του περασμένου Αυγούστου.

Εξάλλου, η Fortius Finance επισημαίνει πως, από πλευράς διαγραµµατικής ανάλυσης, θετική εξέλιξη αποτελεί η αντοχή της στήριξης των 6.200 µονάδων σε επίπεδο κλεισίµατος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v