Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πιθανό τεχνικό rebound

Το ενδεχόμενο τεχνικού rebound επισημαίνουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές με την προϋπόθεση ότι και οι ξένες αγορές θα υποστηρίξουν την τάση, ενώ παράλληλα εκτιμούν πως θα σημειωθούν επιλεκτικές τοποθετήσεις. ΟΠΑΠ και κατασκευαστικές στο επίκεντρο.

ΑΧΕ: Πιθανό τεχνικό rebound
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η μεταβλητότητα και το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής συνεδρίασης εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ.

Η Marfin Analysis επισημαίνει πως παρά το γεγονός ότι μια τεχνική αντίδραση δεν αποκλείεται, οι κινήσεις αποκόμισης κερδών αναμένεται να συνεχιστούν, καθώς δεν υπάρχουν επαρκή νέα ώστε να αντιστρέψουν την παρούσα κατάσταση.

Η Proton Securities εκτιμά πως η μετοχή του ΟΠΑΠ θα βρεθεί στο επίκεντρο σε συνέχεια της διοικητικής αναδιάρθρωσης, ενώ παράλληλα συμπληρώνει πως το ενδιαφέρον θα στραφεί και στους τίτλους των κατασκευαστικών εταιρειών εν μέσω των εξελίξεων γύρω από τον Βασικό Μέτοχο.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance επισημαίνει πως το αγοραστικό ενδιαφέρον αναζωπυρώθηκε βοηθώντας τον Γενικό Δείκτη να παραμείνει υψηλότερα του τεχνικού σημείου στήριξης των 2.850 μονάδων.

Επιπλέον η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως ανάλογη εικόνα προβλέπει και για σήμερα, αν και επισημαίνει πως πιθανό αρνητικό άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές, δεν θα αφήσει σημαντικά περιθώρια για ανοδικό rebound.

Τι έγινε χθες: Με πτώση, έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με την αστάθεια να αποτελεί για μια ακόμη φορά το κύριο χαρακτηριστικό της συνεδρίασης, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 0,67%, με τον FTSE-20 να κλείνει κατά 0,63% χαμηλότερα και µε τις µετοχές των ΟΤΕ (-1,73%), EFG Eurobank (-1,23%) και ∆ΕΗ (-1,72%) να σηµειώνουν τη µεγαλύτερη πτώση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v