Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Νευρικότητας συνέχεια - ενδεχόμενο rebound

Το ενδεχόμενο της συνέχισης της μεταβλητότητας, αλλά και της νευρικότητας επισημαίνουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές, αν και μερίδα των αναλυτών κάνει λόγο για πιθανό rebound, ύστερα από τις τρεις τελευταίες πτωτικές συνεδριάσεις.

ΑΧΕ: Νευρικότητας συνέχεια - ενδεχόμενο rebound
Τι εκτιμάται για σήμερα: οι εισροές κεφαλαίων από ξένους θεσμικούς επενδυτές και η πορεία των διεθνών αγορών αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για τη μεσοπρόθεσμη πορεία της αγοράς, αναφέρει η Εθνική ΑΧΕ.

Το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η μεταβλητότητα και η νευρικότητα στη Σοφοκλέους, επισημαίνει η Marfin Analysis, που παράλληλα σημειώνει πως η αγορά τον τελευταίο καιρό κινείται με βάση την εισροή κεφαλαίων, ακολουθώντας την πορεία των διεθνών αγορών.

Με τον Γενικό Δείκτη να έχει απολέσει 4,96% στις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις, η Σίγμα Securities εκτιμά πως είναι πιθανό να παρουσιαστεί rebound στην αγορά.

Περιορισμένο εκτιμά η Proton Securities πως είναι το ενδεχόμενο πτώσης για τη Σοφοκλέους (υπό κανονικές συνθήκες) κατά τη σημερινή συνεδρίαση, καθώς -όπως εξηγεί- η χρηματιστηριακή η αγορά ψάχνει να βρει σημείο ισορροπίας, ενώ παράλληλα σημειώνει πως οι εξελίξεις γύρω από το πρόγραμμα εθελουσίας του ΟΤΕ θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Εγνατία Finance σημειώνει πως ελλείψει σημαντικών επιχειρηματικών εξελίξεων δεν προβλέπει αναστροφή της τάσης στην παρούσα φάση, αν και εκτιμά πως είναι πιθανή η εξασθένιση των πωλήσεων.

Επίσης, η Εγνατία Finance υπενθυμίζει πως σήμερα λήγουν και τα ΣΜΕ.

Τι έγινε χθες: Σημαντική υποχώρηση κατέγραψε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση η Σοφοκλέους, για τρίτη συνεχή ημέρα, με αυξημένους όγκους συναλλαγών, αναφέρει η Marfin Analysis.

Ο FTSE-20 έκλεισε 2,95% χαµηλότερα, µε τις ρευστοποιήσεις να επικεντρώνονται κυρίως στις τραπεζικές µετοχές συμπληρώνει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v