Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Ομιχλώδης η τεχνική εικόνα της Εμπορικής

Χωρίς σαφή τάση εμφανίζεται η μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας, όπως επισημαίνει σε σημερινή τεχνική της ανάλυση η Fortius Finance. Η χρηματιστηριακή τονίζει πως σημείο ”αντίστασης” για τον τίτλο αποτελούν τα 24,5 ευρώ και ”στήριξης” τα 23.

Fortius: Ομιχλώδης η τεχνική εικόνα της Εμπορικής
Χωρίς σαφή τάση εμφανίζεται η μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας, όπως επισημαίνει σε σημερινή τεχνική της ανάλυση η Fortius Finance. Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, οι τεχνικές ενδείξεις υπονοούν ”πιθανή αλλαγή πλεύσης” του τίτλου, ενώ αρκετοί τεχνικοί δείκτες προϊδεάζουν για βραχυχρόνιο ανοδικό ξέσπασµα της µετοχής.

”Η βραχυχρόνια αντίσταση εµφανίζεται στα 24,50 ευρώ. Ανοδική διάσπαση των 24,50 ευρώ θα φέρει τη µετοχή αντιµέτωπη µε τα 25,20 ευρώ, ενώ αντίθετα καθοδική διάσπαση των 23 ευρώ θα δηµιουργήσει βεβαρηµένη τεχνική εικόνα, µε το επόµενο σηµείο στήριξης να προβάλλει στα 22,40 ευρώ”, αναφέρεται στο report.

Στην ίδια ανάλυση επισημαίνονται η συσσώρευση τιµών λίγο πιο υψηλά από τη στήριξη των 23 ευρώ που πραγµατοποιεί στις τελευταίες συνεδριάσεις η µετοχή της Εµπορικής Τράπεζας, αλλά και ο ”αξιοσηµείωτος” όγκος συναλλαγών (σε 481 κινήσεις πραγµατοποιήθηκαν 171.043 τεµάχια).

Η μετοχή της Εμπορικής ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τρίτης στα 23,32 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v